Redactia.ro
Home » TV » Ce avere i-a lăsat Adriana Iliescu fiicei sale

Ce avere i-a lăsat Adriana Iliescu fiicei sale

Ce avere i-a lăsat Adriana Iliescu fiicei sale

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume. De mai mulți ani, aceasta are patru procese pe rol cu privire la propria avere. Femeia este optimistă și speră că totul va ajunge în posesia fiicei sale, Eliza.

“Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri„, declara Adriana Iliescu.

În ciuda vârstei, Adriana Iliescu susține că este mai sănătoasă ca oricând și că abia așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare.

”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu.

Se pare că Adriana Iliescu are probleme financiare

Adriana Iliescu trage din greu pentru a-şi întreţine fiica adolescentă. Cea mai bătrână mamă din România, a mărturisit că este norocoasă faţă de alţi pensionari şi că se poate lăuda cu o pensie de aproape 2.000 de lei. Cu toate astea, fostul profesor universitar spune că e nevoie să fie foarte atentă la cumpărături pentru a avea resurse să-şi crească fetiţa.

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil”, declara Adriana Iliescu în urmă cu un an

Cea mai bătrână mama din România are o relație frumoasă cu fiica ei.

Cele două se înțeleg foarte bine, merg la cumpărături împreună, la bibliotecă, la plimbare, iar Adriana Iliescu încearcă să își îină fata departe de tentații sau pericole.

Adriana Iliescu în vârsță de 81 de ani, s-a născut pe 31 mai 1938, la Craiova. Aceasta a fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii. Adriana Iliesci este cunoscută mai ales pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006, cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil. Adriana Iliescu a născut la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Ulterior, locul ei din Cartea Recordurilor a fost luat de o femeie din India, care a născut la 70 de ani.

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic, deoarece ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi. Adriana Iliescu a fost mai degrabă o mamă purtătoare.

Citește și: Ministrul Sănătății, anunț important pentru toți părinții. Ce vor primi copiii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: