Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, atacată de invidioși. Soțul ei a făcut declarații

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, atacată de invidioși. Soțul ei a făcut declarații

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite! Ea a a primit titlul de cel mai bun bucătar din România și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În marea finală a sezonului 9 al show-ului culinar Chefi la Cuțite s-au duelat Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarade. Cel mai bun preparat a fost al Narcisei Birjaru, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru primește reacții negative din partea internauților

Soțul Narcisei Birjaru este cel care a făcut declarații despre momentele dureroase prin care trece soția sa. Se pare că există mulți internauți care o acuză pe Narcisa că nu ea ar fi trebuit să fie câștigătoarea și că aceasta nu ar avea deloc talent în bucătărie.

Am postat un mesaj pe Facebook după ce am văzut că soția mea este atacată fără drept. A fost un impuls la nervi, făcut de mine, din cauză că am văzut că lovesc cu toții în puiul meu. Îmi doresc ca Dumnezeu să le dea minte, să fie bărbați, mi se pare rușinos pentru un bărbat să lovească într-o femeie, nu este demn asemenea lucru, indiferent cine este, ce face, este femeie. După câștigarea concursului, ne-am bucurat și noi foarte mult, dar suntem aceeași oameni, nu visăm la cai verzi pe pereți. Nu ne-a luat vedetismul de cap. Premiul ne-a fost dat de la Dumnezeu ca un ajutor financiar dar în rest noi nu ne-am schimbat.„, a declarat soțul Narcisei Birjaru.

Soțul Narcisei Birjaru, Alex Turcitu, a povestit că au fost oameni pe stradă care izbucneau în lacrimi la vederea Narcisei, iar mai apoi în mediul online îi aduceau injurii nejustificate, ba mai mult aceste injurii aveau la bază etnia pe care Narcisa o are.

După competiție fost tratată oribil de unii oameni. Am întâlnit oameni pe stradă care plângeau când o vedeau, făceau poze cu ea iar, pe net, alții o făceau în toate felurile. Se legau de etnia sa plus multe alte aspecte. Este dureros când vezi asemenea lucruri, este dureros când vezi oameni pe care i-ai apreciat profesional, dar și că oamenii că sunt invidioși pe soția ta. Însă din toate răutățile acestea trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor ca să trăiești frumos.„, a continuat acesta.

Ce planuri au cu premiul câștigat

Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru. Totodată, ne dorim și să mai întărim relația dintre noi doi, să fie o temelie și mai puternică a relației.”, a precizat soțul Narcisei Birjaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: