Redactia.ro
Home » TV » NARCISA BIRJARU a câștigat sezonul 9 al Chefi la Cuțite

NARCISA BIRJARU a câștigat sezonul 9 al Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite! Ea a a primit titlul de cel mai bun bucătar din România și marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

În marea finală a sezonului 9 al show-ului culinar Chefi la Cuțite s-au duelat trei concurenți: Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarade. Însă, iată că dintre aceștia cel mai bun preparat a fost al Narcisei Birjaru, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

În bucătărie lucrăm împreună, nu contează culoarea, etnia sau religia”, a spus Chef Scărlătescu, după marele anunț!

„Cred că chef s-a referit la mine. Multă lume are o problemă cu etnia mea, dar sper că astăzi o să le dovedesc că și țiganii sunt oameni ca și ceilalți”, a comentat Narcisa Birjaru.

Sezonul trecut al Chefi la Cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea

Sezonul opt al show-ului culinar a fost câștigat de Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea. „Sper să aveți ocazia să gustați din preparatele făcute de Ionuț Belei. Așa veți înțelege de ce băiatul ăsta pur și simplu strălucește în bucătărie. Felicitări, Ionuț! Felicitări și mulțumiri echipei care l-a ajutat să câștige această finală”, a postat ulterior, pe rețelele de socializare, chef Sorin Bontea.

Ce va face cu premiul Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri după marea finală | Antena 1

Foto: Ionuț Belei, fostul câștigător, din 2020

Sezonul 9 al Chefi la Cuțite, o nouă prezentatoare

Chefi la Cuțite, sezonul 9 a avut anul acesta o nouă prezentatoare: Irina Fofor. Ea i-a luat locul Ginei Pistol, după ce aceasta din urmă a rămas însărcinată, iar mai apoi a adus pe lume o fetiță. Cum trebuie să aibă grijă de copilul ei, Gina Pistol a renunțat la rolul de prezentatoare, temporar, și i l-a oferit Irinei Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Câți bani încasează jurații de la Chefi la Cuțite pentru trei luni de emisiune

Cele trei luni ale emisiunii Chefi la Cuțite le aduce venituri de mii de euro lui: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cel mai mult câștigă Sorin Bontea, 10.000 de euro.

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, notează sursa citată.

Sezonul 9 s-a încheiat, așadar, urmează să vedem ce ne va pregăti sezonul 10 al emisiunii, care ar putea începe din toamnă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: