Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta în adolescență Elena Matei, finalista de la Chefi la Cuțite. Drama concurentei

Cum arăta în adolescență Elena Matei, finalista de la Chefi la Cuțite. Drama concurentei

GALERIE FOTO (4) Elena Matei, replică acida pentru colegii care spun ca nu-si merita locul in finala

Elena Matei, una dintre finalistele emisiunii ”Chefi la Cuțite” era total diferită în adolescență, față de cum arată în prezent. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a trecut printr-o schimbare radicală! Iată mai jos imaginile.

Cum arăta în adolescență Elena Matei, finalista de la Chefi la Cuțite

Elena Matei este una dintrei cei trei finaliști ai emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 9. Elena Matei face parte din echipa lui Sorin Bontea. Până să ajungă un adult în toată firea, iată și celebru de acum, Elena Matei a fost o adolescentă foarte frumoasă, la fel ca în prezent, de altfel. Totodată, și-a schimbat de mai multe ori culoarea părului, scrie Spynews.

Dincolo de frumusețe, Elena Matei ascunde o dramă cumplită. În copilăriel, pe când avea doar 15 ani, și-a pierdut tatăl într-un accident terifiant de mașină.

Elena Matei, orfană de tată

După decesul părintelui, mama Elenei a plecat în Austria pentru a-și întreține familia. A fost o perioadă grea, își amintește Elena Matei, iar ea s-a ambiționat de una singură să-și facă un rost în viață.

”Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură”, a dezvăluit Elena Matei la Chefi la cuțite.

Deși au trecut ani de-atunci, Elena își amintește cu greu de ziua morții tatălui ei, mai ales că a stat de vorbă foarte frumos cu acesta, înainte cu o zi. Elena își dorește foarte mult să câștige sezonul 9 ”Chefi la Cuțite”

”A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile și a doua zi dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă, că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. (…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Stiu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a mai spus concurenta, cu ochii în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: