Redactia.ro
Home » TV » Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite! Ce acuzații au primit producătorii

Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite! Ce acuzații au primit producătorii

Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite! Ce acuzații au primit producătorii

Este scandal mare după ce Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, a ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite, sezonul 9. Ultima probă a emisiunii culinare a stârnit adevărate controverse între participanți, dar și în rândul fanilor.

Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite

După ultima ediție a emisiunii ”Chefi la cuțite”, fanii au fost foarte dezamăgiti de schimbările aduse pe ultima sută de metri. Se pare că aceștia își doreau să ajungă în finală alți concurenți, nu cei care au fost numiți acum. De asemenea, aceștia le aduc grave acuzații producătorilor, după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite. Telespectatorii condiră că tânăra nu avea ce să caute în finala sezonului 9.

Potrivit acuzațiilor aduse producătorilor, se pare că jocurile au fost făcute, asta pentru că regulile au fost schimbate fără a fi anunțate în prealabil. Acum, fiecare mentor trebuie să aibă un concurent în finală, Narcisa Birjaru fiind din partea lui Cătălin Scărlătescu.

Astfel că, participanta din echipa mov a stârnit foarte multe comentarii în mediul virtual, asta și pentru că s-ar zvoni că ea ar pleca acasă cu trofeul de la Chefi la cuțite, iar cei care ar fi meritat pe deplin această șansă au fost eliminați, spun fanii.

”A fost ultimul sezon la care mă uit”, „Păcat de bucătarii adevărați…”, „Asta e mascaradă, nu mai e concurs. Mi-am dat seama prea târziu”, „Cred că au încurcat filmările cu Acces Direct” sau „Jocurile sunt făcute”, sunt doar câteva dintre mesajele oamenilor lăsate pe pagina de Facebook a emisiunii.

Ștefan Borleanu a trecut de partea lui Sorin Bontea

Pe parcursul competiției, Ștefan Borleanu a purtat tunica albastră, însă Sorin Bontea a reușit să-l tragă de partea lui. Astfel că, celebrul ”cuțit de aur” al lui Florin Dumitrescu a fost convins să gătească alături de Elena Matei în finala acestui sezon.

Din păcate, concurentul din Vâlcea a căzut în capcană , iar liderul său s-a întrebat cum a putut acesta să trădeze persoanele alături de care a lucrat cot la cot în timpul filmărilor de la Antena 1.

”Chef Bontea e o vulpe bătrână care mi-a întins o capcană, mi-a întins o bucată de carne pe care eu am mușcat-o ca prostul”, a mărturisit Ștefan Borleanu. „Cumva echipa albastră trebuie divizată, toate battle-urile noastre s-au bazat pe strategie”, a spus Sorin Bontea despre lucrurile pe care se bazează în marea finală Chefi la cuțite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: