Redactia.ro
Home » TV » Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2021. A fost cel mai mare scandal din istoria emisiunii

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2021. A fost cel mai mare scandal din istoria emisiunii

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2021. A fost cel mai mare scandal din istoria emisiunii

Filmările emisiunii ”Chefi la cuțite” s-au terminat și au apărut deja informații cu privire la câștigătorul sezonului 9. Iată cine este marele câștigător!

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2021. A fost cel mai mare scandal din istoria emisiunii

Sezonul 9 al emisiunii ”Chefi la cuțite” a fost unul intens, iar lupta de la final este pe măsură. Au fost zeci de concurenți care s-au luptat pentru a ajuns în finală și există un singur câștigător. Recent, așa cum s-a întâmplat de altfel în fiecare sezon, au apărut informații cu privire la persoana care a placat acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro, dar și cu titlul de cel mai bun bucătar.

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2021. În mediul online, fanii emisiunii au vehiculat deja și se vorbește despre cine ar putea fi câștigătorul sezonului 9. Sunt multe nume spuse de internauți, printre care și cel al lui Ștefan Borleanu, din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Este considerat un bucătar foarte bun, iar acest lucru s-a văzut și în probele din timpul competiției.

Un alt concurent puternic este Alexandru Bădițoaia, fiind unul de care mulți se tem și pe care fanii emisiunii îl văd în marea finală. El este cuțitul de aur al lui chef Sorin Scărlătescu, pe care chef-ul l-a salvat o dată de la eliminare.

Chefi la Cuțite 2021. Narcisa Birjaru ar fi câștigătoarea

De asemenea, Narcisa Birjaru a ajuns printre ultimii trei concurenți din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Un detaliu prin care concurenta s-a făcut remarcată atât în audiții, cât și în bootcamp, a fost emotivitatea sa ieșită din comun. La aflarea veștii că a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 „Chefi la cuțite”, tânăra a avut o reacție minunată, țipând de fericire și făcând tuturor declarații de „iubire”.

Au apărut zvonuri cum că Narcisa este marea câștigătoare Chefi la Cuțite sezonul 9, iar susținătorii s-au grăbit deja să o felicite. Rămâne de văzut cum se va încheia competiția și cine va pune mâna pe marele trofeu. Concurenta, în vârstă de 24 de ani, a venit în etapa de preselecții cu o rețetă de burger de cartofi, afirmând că marea dorință a sa este aceea de-a ajunge în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

”Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, declara concurenta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: