Redactia.ro
Home » TV » Chefi la Cuțite nu mai este așa cum îl știai. Două schimbări majore au survenit în sezonul 9

Chefi la Cuțite nu mai este așa cum îl știai. Două schimbări majore au survenit în sezonul 9

Chefi la cutite

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 a început deja, iar bătălia chefilor este în toi pentru a obține cât mai multe amulete, ce le oferă avantaje în fața rivalilor. Iată ce schimbări au avut loc la emisiune, în noul sezon!

Schimbări la „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Ce regulă au trebuit să respecte concurenții

Din cauza contextului actual în care ne aflăm, pentru ca filmările de la Chefi la cuțite sezon 9 să aibă loc în condiții de siguranță, cei de la Antena 1 au pus niște reguli foarte stricte. Astfel, toți concurenții au fost nevoiți să poarte mănuși atunci când au gătit și nu au avut voie să intre mai mult de doi concurenți în același timp.

Mai mult, cei trei chefi și-au făcut teste COVID după încheierea filmărilor, înainte de a merge acasă, pentru a nu le da membrilor familiei lor virusul.

„Filmările au durat o lună și s-au desfășurat în condiții foarte sigure. De exemplu, concurenții nu au avut voie sa gătească fără mănuși, iar în platou nu au mai avut voie sa dea mâna cu chefii. În încăperea de lucru au intrat câte doi concurenți. A fost dificil, pentru că s-a desfășurat puțin mai greu, Florin a fost cel mai afectat de separarea de familia lui, a suferit foarte mult că nu și-a putut îmbrățișa fiicele. După terminarea filmărilor, toți trei au fost și și-au făcut test de Covid. De abia după ce au ieșit analizele, 48 de ore, s-au întors la familiile lor. Nu le-a impus nimeni acest lucru, a fost alegerea lor, pentru a-și proteja familiile”, au declarat surse din Antena 1, pentru Palytech.

Fără cazuri de coronavirus la Chefi la cuțite

Măsurile au funcționat, pentru că nu a fost niciun caz de coronavirus depistat acolo, după cum au specificat chefii.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus, dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm, pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmăm altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete”, a povestit Florin Dumitrescu pentru TVMania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: