Redactia.ro
Home » TV » Mai începe sau nu Chefi la Cuțite sezon 9 în acest an pe Antena 1

Mai începe sau nu Chefi la Cuțite sezon 9 în acest an pe Antena 1

Chefi la Cuțite sezon 9

Fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul al nouălea din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Dar va mai începe un alt sezon sau nu? Răspunsul vine chiar de la unul dintre chefi!

„Chefi la cuțite” sezonul nouă. Se mai difuzează?

Așteptarea a atins cote maxime pentru fanii înrăiți ai emisiunii „Chefi la cuțite”, pentru că aceștia așteaptă cu nerăbdare un alt sezon al emisiunii lor preferate. Pandemia a avut un rol în încetinerea filmărilor, așa că de această dată emisiunea nu a început ca în anii trecuți. Dar va mai avea acesta loc? Răspunsul a venit chiar la unul dintre chefi, pe rețelele de socializare!

„Deja am filmat audițiile, deci da, urmează”, a spus chef Florin Dumitrescu pe Instagram. La rândul ei, și Gina Pistol i-a asigurat pe fani că va mai urma un sezon.

„S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat <<și noi acum ce o să facem?>>. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a înncheiat”, a spus Gina Pistol la finalul sezonului 8.

Prezentatoarea emisiunii a povestit și că a primit o surpriză din partea chefilor când au început filmările și anume o cameră în care să se odihnească, fiind însărcinată.

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptăm la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a declarat Gina Pistol.

Surprize la „Chefi la cuțite” sezonul nouă

O surpriză importantă în cadrul showului este că alături de Gina Pistol va mai fi un co-prezentator. Este vorba despre nimeni altul decât Speak, fostul concurent de la Asia Express. Iată care va fi rolul său:

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, declara artistul.

Tot Speak a fost și cel care a dezvăluit când va apărea, de fapt, emisiunea: „Va în grila de primăvară 2021.”, a scris Speak pe Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: