Redactia.ro
Home » Monden » Chef Florin Dumitrescu a pierdut luptele cu kilogramele. Cum arată în prezent!

Chef Florin Dumitrescu a pierdut luptele cu kilogramele. Cum arată în prezent!

GALERIE FOTO (2) Chef Florin Dumitrescu a pierdut luptele cu kilogramele

Chef Florin Dumitrescu a pierdut luptele cu kilogramele. Pandemia de coronavirus ne-a ținut mai mult în casă decât afară, așa că unii dintre noi suntem vulnerabili în fața mâncării. Din ultima categorie face parte din Florin Dumitrescu, care a ajuns să cântărească mai mult decât colegul său, Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu a pierdut luptele cu kilogramele. Cum arată în prezent!

Chef Florin Dumitrescu a pierdut luptele cu kilogramele. Pandemia de coronavirus ne-a dat viețile peste cap tuturor, iar restricțiile impuse de autorităție ne-au obligat să rămânem mult timp în casă. Pentru unii a fost o perioadă de odihnă, în timp ce pentru alții, un chin, din cauza vulnerabilității în fața mâncării. Printre aceștia se numără și chef Florin Dumitrescu, care a pierdut luptele cu kilogramele.

Recent, noul coleg al Ginei Pistol, Speak a postat un filmuleț pe Instagram de pe platourile de filmare, iar la un moment dat l-a filmat și pe Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar un detaliu avea să le atragă atenția internauților. Toată lumea știe cât de mult s-a chinuit chef Cătălin Scărlătescu să slăbească, acesta dovedind că se poate. Totuși, de nerecunoscut a ajuns să fie și Florin Dumitrescu, care s-a îngrășat mai mult în această perioadă, întrecându-l pe colegul său.

În urmă cu doi ani, juratul de la „Chefi la Cuțite” a declarat război kilogramelor în plus. Acesta a reușit să slăbească 10 kilograme în numai o lună, după ce a apelat la o dietă drastică. În prima, a doua și a treia zi a consumat numai varză, iar în a patra, a cincea și a șasea zi, consuma doar orez fiert. În a șaptea, a opta și a noua zi se consuma doar piept de pui la grătar. În a zecea, a unsprezecea, a douăsprezece și a treisprezecea zi se consuma doar legume.

Florin Dumitrescu s-a ingrasat

Florin Dumitrescu, moment unic la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați de la emisiunea Chefi la cuțite, difuzată pe Antena 1. În ediția anterioară, chef le-a demonstrat tuturor că nu se pricepe doar la gătit, ci și la cântat. Sezonul 8 al emisiunii a fost marcat de multă tensiune, dar și de momente unice, la care nimeni nu se așteptat. Ei bine, talentul lui Florin Dumitrescu depășește granițile culinare, acesta făcându-i pe concurenți să uite pentru moment de rivalitate și i-a încântat cu vocea sa superbă. Juratul i-a impresionat până la lacrimi pe concurenți cu talentul său și nimeni nu s-a gândit că vocea este chiar a lui Florin Dumitrescu. „Nu cred, ești nebun? Eu credeam că e Despot. Tare rău. Cum ar fi să fac o piesă cu chef Dumitrescu?”, a spus Kani. „M-a surprins chef Florin la maxim, pe bune. Dar ce tari sunt versurile!”, a adăugat Roxana Blenche.

Chef a interpretat o varaiantă actualizată a piesei ,,Praf de stele” de la Vița de vie. Melodia acestuia a reușit să îi detensioneze pe concurenți, dar a și provocat lacrimi. Cele trei echipe s-au îmbrățișat, iar concurenții s-au emoționat cu gândul că urmează ultimul battle pentru ei. ,,Dumitrescule, pe cuvântul meu de onoare. Lui Ștefan Bănică Jr. deja trebuie să îi fie frică, dacă începi și tu la Sala Palatului…”, a spus Cătălin Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: