Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania l-a rănit pe Chef Florin Dumitrescu în bucătărie. Care a fost reacția juratului de la Chefi la cuțite

Ștefania l-a rănit pe Chef Florin Dumitrescu în bucătărie. Care a fost reacția juratului de la Chefi la cuțite

Ștefania l-a rănit pe Chef Florin Dumitrescu în bucătărie

Ștefania l-a rănit pe Chef Florin Dumitrescu în bucătărie. Juratul de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a fost rănit serios de iubita lui Speak, Ștefania. Evenimentul s-a produs în timpul filmărilor, în timp ce cântăreața îl ruga pe chef Dumitrescu să-i guste preparatul.

Ștefania l-a rănit pe Chef Florin Dumitrescu în bucătărie. Care a fost reacția juratului de la Chefi la cuțite

Iubita lui Speak, Ștefania, l-a rănit serios pe juratul Florin Dumitrescu pe platoul de filmare a emisiunii Chefi la cuțite. Cântăreața l-a zgâriat cu unghiile pe braț, iar totul s-a produs din cauza neatenției. În cateva secunde, sângele și-a făcut apariția pe brațul chef-ului, timp în care Ștefania își cerea scuze pentru gestul de neatenție. Cu toate astea, Florin Dumitrescu nu a vrut să țină cont de asta, și l-a provocat pe iubitul acesteia să-și ceară iertare. Întregul incident a fost povestit de Ștefania pe Instagram. „Deci nu pot să cred că eu ți-am făcut asta, adică pot să cred, dar chiar îmi pare rău. Abia mi-am pus unghiile și nu știu să mă comport cu ele încă. Îmi mai ia vreo 2 zile. Doamne ferește, îmi pare rău, mă ierți?”.

Deși artista și-a cerut scuze pentru stângăcia făcută, Speak a fost cel tras la răspundere. Pentru cele cinci zgârieturi de pe brațul lui Florin Dumitrescu, Speak a trebuit să plătească câte o sticlă de rom. Ștefania a spus că a vrut să-i ofere ceva dulce în momentul în care l-a prins de mână. Se pare că juratul s-a smucit, iar unghiile artistei l-au zgăriat serios pe jurat.

Speak va fi „ajutorul” Ginei Pistol

Gina Pistol, iubita lui Smiley va naște în curând o fetiță, motiv pentru care aceasta are nevoie de ajutor să prezinte emisiunea Chefi la cuțite, difuzată pe Antena 1. Astfel, noul coleg al Ginei este Speak, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Acesta a declarat că va susține concurenții înainte să ajungă în fața juraților, iar cum acesta se află pe platourile de filmare, iubita sa îl mai însoțește din când în când.

În septembrie, Gina Pistol și Smiley și-au anunțat fanii că în curând vor deveni părinți. Mai mult, vedeta a spus că este gravidă în primul trimestru și că în câteva luni va aduce pe lume o fetiță. Cei doi și-au dorit să țină secret această veste, dar presa publica deseori fotografii cu aceasta, iar Smiley și Gina au fost nevoiți să recunoască. Smiley și Gina se cunosc de aproape 20 de ani, dar niciodată nu au avut o relație mai apropiată. „De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol. În interviu, cei doi au avut parte de câteva momente emoționante, când au vorbit despre lucrurile pe care fiecare le iubește la partener.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: