Redactia.ro
Home » TV » Marele secret al lui chef Florin Dumitrescu. Ce a recunoscut în emisiune

Marele secret al lui chef Florin Dumitrescu. Ce a recunoscut în emisiune

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”. În cadrul emisiunii, chef Florin Dumitrescu a recunoscut că îi este frică de viteză și că nu are permis de conducere. 

Marele secret al lui chef Florin Dumitrescu

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” le-a spus juraților, într-una dintre edițiile emisiunii de pe Antena 1, că astăzi vor găti pentru piloți de raliu.”Astăzi gătiți pentru piloți de raliu. Oameni foarte activi, competitivi, care ard foarte multe calorii în timpul unei curse”, a declarat Gina Pistol.

Însă, chef Florin Dumitrescu nu s-a declarat un fan al acestui sport.  Unul dintre cei mai talentați bucătari din România a vorbit despre frica de viteză și despre faptul că nu are permis de conducere.

Chef Florin Dumitrescu a recunoscut în fața camerelor că nu este un fan declarat al acestui sport extrem.  ”Nu am nimic cu piloții de raliu. Eu personal nu sunt un fan al acestui sport din cauza faptului că nu am permis de conducere și al doilea lucru este că mie îmi este frică de viteză. Am zis-o”, a spus Florin Dumitrescu pe arcursul emisiunii.

Chef Florin Dumitrescu a fost declarat chef la vârsta de doar 18 ani. Bucătarul i-a încântat cu preparatele sale pe Nicolas Cage, Roger Federer, Ion Iliescu, Doph Lundgren, Wesley Snipes, Francisc Ford Coppola și pe Jean Claude Van Damme.

Chef Florin Dumitrescu este și autorul a două cărți de bucate ”Românește. Punct și de la capăt” și ”Gătește cu mine”.

Chef Dumitrescu nu este împlinit doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Bucătarul are o relație de 10 ani  și este căsătorit de șase cu o tânără ce i-a dăruit trei copii, pe nume Cristina. Cei doi și-au păstrat relația departe de camerele de filmat și au evitat să se afișeze împreună.

,,Noi suntem un cuplu discret și am preferat să ne trăim iubirea departe de ochii curioșilor. Nu prea vorbim despre viață noastră de cuplu, despre familia noastră”, spunea soția lui chef Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: