Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a căzut și s-a accident grav. Cum se simte vedeta însărcinată

Gina Pistol a căzut și s-a accident grav. Cum se simte vedeta însărcinată

GALERIE FOTO (3)

Gina Pistol a trecut printr-o pățanie cumplită. Totul s-a întâmplat din senin, iar vedeta s-a ales cu niște urme extrem de dureroase și vizibile după ce s-a accidentat grav.

Gina Pistol a pățit-o cum nu se poate mai urât zilele acestea. Vedeta însărcinată a postat o imagine teribilă cu ea, după un episode deloc ușor.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite se resimte destul de tare după ce a luat o căzătură zdravănă. Vedeta s-a ales cu niște vânătăi groaznice, care îi vor mai aduce aminte o vreme de sperietura uriașă prin care a trecut.

Gina Pistol s-a accidentat grav

O clipă de neatenție și Gina a căzut fără să mai aibă timp de reacție. După accidentare, frumoasa blondă a mărturisit că este încă în stare de șoc.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul” , s-a plâns vedeta pe Instagram.

Ce o liniștește totuși este că nu a căzut pe spate sau pe burtică, mai ales că urmează să o aducă pe lume pe micuța Luna.

„Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut! Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor. „

Gina Pistol, prima imagine cu bebelușul

După ce a împărtășit cu prietenii săi virtuali o fotografie cu burtica de gravidă, Gina Pistol le-a arătat acestora și ecografia bebelușului. Vedeta a postat imaginea la Instastory, iar pe fundalul mesajului a pus melodia lui Feli, „Două inimi”, pe care artista a scris-o când era la rândul ei însărcinată

Gina și Smiley, părinți pentru prima dată

Smiley și Gina formează un cuplu de mai mulți ani, însă au fost extrem de discreți.

Cei doi vor fi părinţi și au dat vestea pe care o aşteptau admiratorii de ceva vreme. Vedeta este însărcinată cu o fetiţă. Cei doi au explicat cum au aflat că vor deveni părinți, dar și cum s-au simţit în acele momente într-un video postat pe Youtube.

Reacția lui Smiley când Gina și Delia au glumit despre sarcină

Gina Pistol şi Smiley trec printr-o perioadă minunată din viaţa lor și au ales să o împărtășească cu fanii. Într-o postare video făcută pe Instagram, împreună cu Delia, cei trei au început să abordeze subiectul sarcinii, iar cele două au făcut câteva glume pe seama acestui aspect.

În urma unei întrebări puse de un fan, referitoare la sarcină, Delia a început să râdă și să glumească cu Gina: “Eu nu sunt însărcinată! Ți-e rușine cu noi?”, îl întreabă Delia pe Smiley. Smiley, nedumerit de situație spune: “Băi, dacă vreți vă las, mă simt în plus aici”.

„Dacă mă însărcinez, eu vreau să fiu numai plecată. Până când se poate?”, spune Delia.

Smiley a mai spus că își dorește să plece într-o vacanță cu Gina și copilul, acolo unde se poate merge în siguranță, însă nu știe exact situația zborurilor lungi: „În iarna asta sigur nu o să avem vacanță”, spune cântărețul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: