Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Gina Pistol înainte cu câteva zile de naștere: ”Îs femeie serioasă și însărcinată și nu se cade”

Ce a făcut Gina Pistol înainte cu câteva zile de naștere: ”Îs femeie serioasă și însărcinată și nu se cade”

Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță

Ce a făcut Gina Pistol înainte cu câteva zile de naștere. Gina Pistol mai are puțin timp până la naștere, dar este pusă pe șotii. Prezentatoarea a dat like unei postări deocheate a Anei Morodan și a lăsat un comentariu destul de amuzant. Nici reacția fostei concurente de la Asia Express nu poate fi trecută cu vederea.

Ce a făcut Gina Pistol înainte cu câteva zile  de naștere: ”Îs femeie serioasă și însărcinată și nu se cade”

Ce a făcut Gina Pistol cu câteva zile înainte de naștere. Peste aproape o lună, Gina Pistol va da naștere unei fetițe și va deveni mamă pentru prima oară. Până atunci, se pare că se ține de fapte care…nu sunt tocmai demne de o femeie însărcinată, așa cum spune chiar ea. Prezentatoarea a apreciat o postare deocheată a Anei Morodan și a avut o reacție savuroasă, ulterior. De cealaltă parte, bloggerița i-a răspuns cu un comentariu la fel de amuzant.

Mai exact, Ana Morodan a postat o pictură a lui Octave Tassaert, care a adunat mii de like-uri, printre care și cel al Ginei Pistol.

Captura Ana Morodan

Foto: Captură Instagram

După ce a apreciat postarea, Gina Pistol a scris: ”Scuze, nu voiam să dau like, că-s femeie însărcinată, serioasă și nu se cade. O să fiu arsă pe rug pentru asta”, a comentat Gina.

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Apoi, Ana Morodan i-a spus și unde îi este pregătit rugul: ”Pfff, un like ți-a distrus reputația!! Cică în Piața Victoriei îți pregătesc rugul, deja”, a comentat și bloggerița.

Când va naște Gina Pistol

Gina Pistol va naște aproape peste o lună. Împreună cu Smiley, a făcut, deja, toate pregătirile pentru sosirea fetiței pe lume. De altfel, de când prietenii lui Smiley au aflat că va deveni tată, acum îi spun ”Smiley tăticul în loc de Smiley omul.”

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”, a spus Smiley la un post TV.

Smiley și Gina Pistol au renovat și o parte din casă, încât bebelușul să aibă parte de cel mai bun confort.Artistul este extrem de emoționant și abia așteaptă să o țină în brațe pe cea mică.

”Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a mai transmis artistul.

Viitorii părinți au ales și numele fetiței, dar îl vor dezvălui după ce va veni pe lume. Până acum, Smiley crede că are nasul său, din ce a văzut în ecografii.

”Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional urmează foarte multe lucruri”, a mai adăugat Smiley.