Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, puțin timp până la naștere. Cum se va numi fetița sa și a lui Smiley

Gina Pistol, puțin timp până la naștere. Cum se va numi fetița sa și a lui Smiley

Gina Pistol, puțin timp până la naștere. Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți curând. Cei doi sunt pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile pentru venirea pe lume a fetiței lor. Au ales, deja, și numele bebelușului.

Gina Pistol, puțin timp până la naștere. Cum se va numi fetița sa și a lui Smiley

Gina Pistol, puțin timp până la naștere. Blondina și Smiley încearcă să finalizeze toate pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului, care le va umple casa de fericire. Au ales, deja, și numele fetiței lor, informează Spynews.

Gina Pistol va deveni mamă luna aceasta. Artistul a spus la un post TV că este din ce, în ce, mai entuziasmat că va deveni tată și abia așteaptă să-și țină fetița în brațe.

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”, a spus Smiley la un post TV.

Smiley a mai spus că au luat aproape tot ce trebuie pentru fetița lor și chiar au renovat o parte din casă, încât bebelușul să aibă parte de tot confortul.

„Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a mai transmis artistul.

Ce nume va avea fetița Ginei și a lui Smiley

Gina Pistol și Smiley s-au gândit, deja, și la numele copilului. Au decis să-l divulge, însă, după venirea lui pe lume.  Artistul nu are nicio temere legată de faptul că va fi tată de fată și spune că la ecografie a văzut că bebelușul are nasul său.

”Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional urmează foarte multe lucruri”, a mai adăugat Smiley.

Gina Pistol, probleme înainte de naștere

Gina Pistol se confruntă cu unele probleme înainte de naștere. Prezentatoarea a mărturisit, pe Instagram, că suferă de sindromul picioarelor neliniștite, ceea ce o împiedică să stea locului și trebuie să facă multă mișcare pentru a nu simți durere.Au un ecou de durere în picioare”, se plânge Gina Pistol.

.„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: