Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii! Vedeta s-a plâns în fața fanilor

Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii! Vedeta s-a plâns în fața fanilor

Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii! Vedeta s-a plâns în fața fanilor

Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii! Deși trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, vedeta s-a plâns în fața fanilor de problemele care îi dau bătăi de cap. 

Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii

Anul 2020 a fost unul cu siguranță bun pentru Gina Pistol. Vedeta a aflat că va deveni mămică pentru prima dată și a emanat emoție și fericire încă din prima zi. Acum, Gina Pistol este însărcinată în șapte luni, iar curând își va întâlni rodul iubirii dintrea ea și artistul Smiley. Sarcina nu a fost deloc ușoară pentru frumoasa prezentatoare, aceasta confruntându-se cu probleme specifice.

De când a făcut publică vestea că ea și Smiley vor avea un copil, prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” nu s-a mai ascuns cu nimic. A fost sinceră cu fanii ei și le-a spus tot ce se întâmplă cu ea, indiferent de starea prin care trece. Așa se face că fanii știu totul despre viața divei, iar acum, cu două luni înainte de a naște, Gina le-a mărturisit cu ce problemă se confruntă.

Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că recent a avut un șoc. De ce? Ei bine, blonda s-a urcat pe cântar, iar rezultatul nu a fost cel așteptat, potrivit spynews.ro.

”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni. Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a mai adăugat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Câte kilograme a luat până acum în sarcină

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că abia acum înțelege care este motivul pentru care obosește mult mai repede când urcă scările sau când merge pe jos. Gina Pistol a lăsat să se înțeleagă că a luat undeva peste 15 kilograme până în acest moment.

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, a spus Gina Pistol.

Prezentatoarea de la „Asia Express” a intrat de puțin timp în trimestrul trei de sarcină, urmând să nască undeva la sfârșitul lunii februarie sau începutul lui martie. Blondina se simte extrem de binecuvântată că poartă în pântece această minune pentru că medicii nu credeau că poate rămâne însărcinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: