Redactia.ro
Home » Monden » Problema cu care Gina Pistol se confruntă în sarcină! Vedeta naște în primăvară

Problema cu care Gina Pistol se confruntă în sarcină! Vedeta naște în primăvară

Gina Pistol și Smiley mai au puțin și vor deveni părinți. Gina Pistol se pregătește pentru trimestrul trei de sarcină și se confruntă deja cu unele probleme.

Problema cu care Gina Pistol se confruntă în sarcină

Gina Pistol mai are puțin și va aduce pe lume un copil. Trimestul doi de sarcină este deja pe terminate, iar Gina începe să simtă unele probleme, care prevestesc nașterea, informează wowbiz.ro.

Gina Pistol a mărturisit fanilor de pe Instagram că se simte obosită în ultima perioadă. De altfel, i s-au umflat mâinile și buzele.

„Am început să obosesc. Mai am puțin și intru în trimestrul trei de sarcină și am început să obosesc foarte repede. Plus că mi se umflă mâinile. Zici că sunt degetele lui Scărlătescu. Să știți că buzele nu sunt umflate, că nu mi-am injectat nimic în ele. De la sarcină e, că mă tot întrebați”,a povestit Gina Pistol pe rețelele de socializare.

De asemenea, Gina Pistol îi ține pe fani la curent și cu evoluția copilului în pântecul său.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final’. A fost minunat”,a spus aceasta.

Gina Pistol va naște o fetiță în primăvară. Ea a mai precizat că nu este pofiticioasă, dar simte uneori nevoia de ceva acru.

”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mai spus Gina Pistol despre starea ei, urmăritorior de pe Instagram.

Ce nume va avea fetița lui Smiley și a lui Gina Pistol

Cei doi viitori părinți încă n-au ales un nume fetiței lor, au câteva variante, dar nu sunt cele mai potrivite.

”Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a declarat Smiley.

Atunci când au mers pentru prima oară la ecograg, artistul a dezvăluit într-un interviu că a uitat să filmeze momentul. Smiley este de-a dreptul emoționat de când a aflat că va deveni tată.

”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept”, a declarat Smiley într-un interviu.

Gina Pistol a postat prima poză cu bebeluşul său

Gina Pistol și-a emoționat fanii din mediul online. Iubita lui Smiley a avut parte de o primă „întâlnire” cu fetița lor. Cu ajutorul unei aplicații, viitoarea mămică a reușit să vadă cum „arată” cea mică. Este vorba de aplicația care îți spune cum „arată” bebelușul în funcție de vârsta sarcinii.

Vedeta a introdus toate datele necesare, iar aplicația a generat o imagine cu bebelușul, care potrivit rezultatelor este asemenea unui „dovlecel de iarnă”, cântărind 1500-1700 de grame. Gina Pistol s-a arătat extrem de mulțumită de rezultat, iar fanii au fost și ei cuceriți de imaginea virtuală a bebelușului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: