Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei! Ce cadou i-a făcut Smiley

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei! Ce cadou i-a făcut Smiley

Gina Pistol a arătat ecografia bebelușului ei

Gina Pistol trăiește clipe tot mai frumoase alături de Smiley. De ziua sa, Gina Pistol a fost surprinsă chiar de dimineață, în stilul caracteristic partenerului ei, cu muzică.

Gina Pistol, lacrimi de bucurie de ziua ei

Gina Pistol a fost în culmea fericirii de ziua ei. Prezentatoarea a schimbat prefixul miercuri, odată cu împlinirea vârstei de 40 ani. Partenerul ei, Smiley, a avut grijă să o surprindă frumos, încă de la primele ore ale dimineții. A trezit-o cu muzică, iar Gina nu s-a putut abține să nu plângă de bucurie, informează spynews.ro

Smiley a adus în living un cvartet de coarde și a postat momentul pe rețelele de socializare.

„Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a spus Gina Pistol pe Instagram, extrem de emoționată.

Colaj cu Gina Pistol și Smiley.

Sursă foto: Spynews

Iar surprizele nu s-au oprit aici. Ajunsă pe platourile de filmare, de la Chefi la Cuțite, a fost surprinsă și de colegii : Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Aceștia i-au luat telefonul Ginei și i-au urat un mesaj de ”La mulți ani”. Și când poate Gina Pistol nu se aștepta, Smiley a venit și pe platoul de la Chefi de la Cuțite. Cântărețul i-a adus un tort de ciocolată viitoarei mămici și, evident, și acest moment a fost împărtășit cu fanii de pe Instagram.

„Acea zi specială! La mulți ani, @ginapistol!”, a fost mesajul scris de Smiley pe contul său de Instagram.

Gina Pistol, pregătită să devină mamă

La cei 40 de ani, Gina Pistol își îndeplinește unul dintre visuri: acela de a deveni mamă. Ea urmează să dea naștere unei fetițe. Vestea că a rămas însărcinată a luat-o și pe ea în surprindere, pentru că mulți ani nu a reușit să aducă pe lume un copil.

”Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…”,  au Smiley și Gina fanilor, atunci când au anunțat sarcina.

Între timp, Gina Pistol mai are puțin și intră al treilea trimestru de sarcină.

”Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e «magic». Trebuie să mă pregătesc!’, a spus Gina Pistol într-o postare pe rețelele de socializare.

Gina Pistol urmărește pas cu pas evoluția fetiței ei din burtică. Face tot mai des ecografii.

”Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă„ a mai spus Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: