Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță. Cum a fost surprinsă iubita lui Smiley

Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță. Cum a fost surprinsă iubita lui Smiley

GALERIE FOTO (6) Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță

Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite, difuzată pe Antena 1, abia așteaptă să-și strângă fetița la piept. Însă până atunci, iubita lui Smiley își împlinește poftele de graviduță, cumpărând orice îi iese în cale. Gina a fost surprinsă în timp ce făcea aprovizionarea pentru casă.

Gina Pistol își îndeplinește poftele de graviduță. Cum a fost surprinsă iubita lui Smiley

Gina Pistol va deveni în curând mămică de fetiță. Dar până atunci, iubita lui Smiley profită de situație și face multe cumpărături. Recent, paparazzi Cancan.ro, au surprins-o pe moderatoarea emisiunii Chefi la cuțite, în timp ce făcea cumpărături pentru casă. Gina Pistol a dat fuga la piață, îmbrăcată casual, cu un palton gros, pantaloni largi, cămașă largă care îi ascundea bine burtica de graviduță, și o pereche de bocanci și o căciulă. Gina a mers în Piața Floreasca din București, unde a ales cu mare atenție cele mai proaspete fructe și legume.

După ce a cumpărat tot ce avea nevoie, blondina a plătit și a mers spre mașina ei. Se pare că cea mai mare zi din viața celor doi părinți se apropie, iar burtica Ginei crește pe zi ce trece, dovada fiind faptul că vedeta și-a ținut paltonul deschis. Cu toate astea, iubita lui Smiley s-a antrenat cu sacoșele, cărând toate cumpărăturile la mașină. Dar plimbarea nu s-a terminat aici, Gina a oprit la un restaurant din București, de unde și-a comandat alte bunătăți, fiind ajutată de o angajată să ducă toate preparatele spre mașină.

Gina Pistol va aduce pe lume o fetiță în câteva luni, iar viitoarea mămică este foarte grijulie și vrea să fie cât mai liniștită și să nu depună eforturi foarte mari. Cu toate că în curând va aduce pe lume un copil, Gina nu renunță la cariera ei în televiziune. Blondina nu a renunțat la filmările pentru emisiunea de la Antena 1. Astfel, producătorii show-ului au decis să-i ușureze munca iubitei lui SMiley și i-au adus o asistentă pentru a o ajuta.

Gina și Smiley vor deveni părinți

Gina Pistol va deveni mămică în câteva luni, iar bucuria de a-și strânge fetița în brațe, este imensă. Conform apropiaților, aceasta a fost nevoită să mai anuleze din evenimente, pentru a nu se simți stresată și obosită. În urmă cu ceva timp, Smiley și Gina au decis să-și anunțe fanii că vor deveni părinți, după ce în presă se zvonea că vedeta ar fi însărcinată. La sfârșitul lunii septembrie, viitori părinți au făcut un filmuțel emoționant. „Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: