Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina duc deja dorul vacanțelor de iarnă! ”M-am gândit să pun poza asta din 2019”

Smiley și Gina duc deja dorul vacanțelor de iarnă! ”M-am gândit să pun poza asta din 2019”

Smiley și Gina duc deja dorul vacanțelor de iarnă

Smiley și Gina formează un cuplu de ceva timp și mai noi aceștia vor devenit părinți. Cei doi au profitat unul de celălalt și au mers deseori în vacanțe menite să le întărească relația. Anul acesta de sărbători vor spune pas și vor rămâne acasă, cu familia.

Smiley și Gina Pistol duc dorul vacanțelor exotice

Pandemia de coronavirus a stricat planurile multor oameni iarna aceasta. Pentru cei care nu suportă frigul și pleacă în locații exotice de sărbători este destul de dificil să rămână acasă, iar acest lucru îl simte si artistul Smiley.

Convins fiind de faptul că nu va putea pleca în vacanță iarna aceasta, în primul rând din cauza pandemiei de coronavirus, iar mai apoi pentru că iubita lui, Gina Pistol este însărcinată, Smiley a postat o fotografie cu Gina Pistol pe contul său de Instagram în care erau la plajă anul trecut pe vremea aceasta. Artisul a postat la descrie un mesaj prin care și-a anunțat fanii că el iarna nu merge la schi.

”Pentru că vine iarna, iar eu iarna nu merg la schi, m-am gândit să pun poza asta din 2019”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol, însărcinată la 39 de ani

Vestea sarcinii Ginei Pistol a fost confirmată alături de Smiley, într-un video extrem de emoționant, postat pe canalul de YouTube al artistului. 

“Noi nu am dorit să spunem nimic până nu eram siguri că totul este în regulă. Eu am aproape 39 de ani, iar medicii nu îmi dăduseră şanse să rămân însărcinată natural”, a declarat Gina Pistol.

Cât îl privește pe Smiley, acesta a mărturisit că vrea să fie un tată la fel de bun cum a fost și este tatăl lui. În plus, artistul nu dorește să își crească fetița după stereotipuri.

„Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a marturisit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: