Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, rochie spectaculoasă în finala Chefi la Cuțite! Iubita lui Smiley a făcut furori cu un decolteu adânc

Gina Pistol, rochie spectaculoasă în finala Chefi la Cuțite! Iubita lui Smiley a făcut furori cu un decolteu adânc

Emisiunea Chefi la Cuțite a ajuns la final. Sezonul 8 s-a încheiat în ropote de aplauze și a fost unul memorabil. Pentru finală, nu doar concurenții s-au pregătit temeinic, ci și prezentatoarea competiției culinare, Gina Pistol. Ea a purtat o rochie spectaculoasă, care îi scotea în evidență un decolteu amețitor.

Gina Pistol, rochie spectaculoasă în finala Chefi la Cuțite

S-a încheiat sezonul opt al emisiunii Chefi la Cuțite, care a fost unul memorabil, pentru acest an marcat de pandemia de coronavirus. Prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1, Gina Pistol, a optat pentru o rochie spectaculoasă, în finală. Rochia îi scotea în evidență un decolteu incendiar, informează Spynews.

Gina Pistol a strălucit de-a dreptul în bucătăria Chefi la Cuțite. Ea a purtat o rochie de prințesă, crem, care îi arăta decolteul generos, spre încântarea telespectatorilor. Viitoarea mămică a accesorizat-o cu o pereche de cercei lungi și sclipitori. În ceea ce privește coafura, Gina Pistol a ales ceva clasic, niște bucle lejere.

Gina Pistol în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Gina Pistol a avut emoții, asemeni concurenților și juraților emisiunii.Nici nu știu cum să vă mai zic, fiindcă nu sunteți simpaticii, nu sunteți dragii mei, sunteți iubiții mei. Toți! Vă iubesc mult, vă admir mult! Mai ales pe tine, Cătălin. Să știi că toată lumea te iubește. Dragilor, nimic nu vă mai poate opri acum, așa cum ați auzit”, a spus Gina Pistol în finala Chefi la Cuțite.

Ionuț Belei, câștigătorul de la Chefi la Cuțite

În finala Cheți la Cuțite, sezonul 8, câștigător a fost Ionuț Belei. El a câștigat marele premiu de 30.000 de euor și a  avut preparate care le-a învins pe cele ale adversarilor: Roxana Benche și Maria Șandru. Ionuț Belei are o poveste interesantă de viață. Tânărul a muncit de la vârsta de 14 ani ca ospătar, iar la vârsta de 19 ani a plecat să muncească în construcții, în Germania. Acolo, a fost impresionat de modul extrem de precar în care era nevoit să supraviețuiască. Într-o zi, a ajuns din întâmplare, într-o bucătărie tot din Germania și acolo a început să descopere tot ce înseamnă artă culinară. A performat și a ajuns să lucreze cu chefi de la Michelin.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020. Cine este marele câştigător

Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, sunt spusele lui Ionuț Belei.

Ionuț se bucură de glorie alături de iubita lui, Sabina, studentă la Cluj. ”E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România”, a mai dezvăluit Ionuț Belei.

Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Marele premiu de 30.000 de euro, Ionuț Belei vrea să-l investească în cariera sa.

”Nu am cuvinte să descriu ceea ce simt și ceea ce trăiesc astăzi. Dintr-o mare de oameni am ajuns să fiu în primii trei și e foarte emoționant. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a mai spus Ionuț Belei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: