Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite? Ce planuri are cu premiul câștigat

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite? Ce planuri are cu premiul câștigat

Ionuț Belei este câștigătorul sezonului 8 al competiției culinare ”Chefi la Cuțite”. Așadar, Ionuț Belei este concurentul care s-a întors acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. El are planuri mari cu banii.

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite

Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 al emisiunii ”Chefi la Cuțite”. El este cel care s-a bucurat de marele premiu al competiției culinare, în valoare de 30.000 de euro. Ionuț Belei a dezvăluit ce are de gând cu acești bani, informeză Spynews.

Ionuț Belei a ajuns în finala Chefi la Cuțite cu Roxana Benche și Maria Șandru. Până să ajungă un bucătar iscusit a avut parte de un drum greu. El a lucrat de la 19 ani în construcții, în Germania, iar acolo condițiile de cazare nu erau tocmai bune. Cunoștință cu arta culinară a făcut în urmă cu șapte ani, când a ajuns într-o bucătărie tot din Germania, din întâmplare. Aici a evoluat și a ajuns să lucreze cu chefi de la Michelin.

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, sunt spusele lui Ionuț Belei.

Ionuț Belei are și o iubită, pe nume Simona, studentă la Cluj, care cu siguranță este fericită pentru iubitul ei acum.

”E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România”, a mai dezvăluit Ionuț Belei.

Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Ce va face Ionuț Belei cu marele premiu

Ionuț Belei a vorbit la Xtra Night Show că marele premiu de la ”Chefi la Cuțite” îl va investi în cariera sa. Va urma cursuri de specialiate în arta culinară, deoarece vrea să aducă bucătăria românească la un alt rang

”Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a spus câștigătorul la Xtra Night Show.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020. Cine este marele câştigător

Chefii emisiunii, mulțumiți de performanța concurenților

Chef Sorin Bontea i-a fost mentor lui Ionuț Belei, pe tot parcursul emisiunii culinare de la Antena 1. Sorin Bontea i-a lăudat pe toți cei care u participat la Chefi la Cuțite.

„La preselecții s-au înscris mii. Din toți acești oameni v-am ales pe voi. Trebuie să înțeleți că nu vă știm felul de a fi. Vă alegem din anumite criterii, din instinct și nu neapărat din farfuriile pe care le faceți. Nu despre asta e vorba. E vorba despre chimie, despre oameni. Asta facem noi în fiecare sezon, întâlnim oameni și începem să-i îndrăgim. Eu mă bucur sincer că v-am ales pe voi. Felicitări, dragilor!”, a spus Chef Sorin Bontea la Chefi la Cuțite.

Asemeni lui Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu a fost mândru de finala Chefi la Cuțite.

„Sunt mândru de cum arată finala, de cum au arătat farfuriile, vă felicit pe toți pentru nivelul la care ați ajuns”, a transmis Chef Florin Dumitrescu.

În finală, Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun om pentru sezonul 8 al emisiunii. Acest lucru însă, nu l-a deranjat și a fost la fel de încântat de performanța concurenților.

„Dragii mei, e prima dată în 8 sezoane când nu am om în finală și nu sunt supărat. Am lăudat farfuriile voastre, ale tuturor. Vă spun că talentul nu se cumpără, se dobândește. E datoria noastră și a vostră să împingem gastronomia de la evoluție la revoluție”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu în cadrul Chefi la Cuțite.

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2020. Cum s-a dat de gol că a câștigat în mediul online? - KFetele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: