Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și-a arătat fetița! Primele imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare

Gina Pistol și-a arătat fetița! Primele imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol și-a arătat fetița! Primele imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare

Gina Pistol a postat primele imagini cu fiica sa, cea mai așteptată fetiță din showbiz! Smiley și frumoasa lui iubită sunt tare nerăbdători să-și țină copilul în brațe! 

Primele imagini cu fiica Ginei Pistol

Vestea că Smiley și Gina Pistol vor avea un copil a fost un șoc pentru fanii acestora! Toți s-au bucurat pentru minunea care a apărut în viața celor doi și de atunci toată lumea așteaptă ca micuța să vină pe lume. Atât Smiley, cât și prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” sunt nerăbdători să-și întâlnească copilul.

Mai este foarte puțin până când Gina Pistol și Smiley își vor strânge în brațe primul lor copil. Cei doi abia așteptă marea zi, însă până la acel moment se bucură de orice are legătură cu micuța ce va veni în curând pe lume și le va umple sufletul de fericire. Cea mai așteptată fetiță din showbiz a devenit acum cunoscută de toată lumea și asta pentru avem primele imagini cu copilul Ginei Pistol ți a lui Smiley, scrie spynews.ro.

Gina Pistol și-a arătat fetița! Primele imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare

Mai este foarte puțin timp până o vom cunoaște față în față pe micuța ei, însă Gina Pistol a vrut să ne-o arate mai devreme, atfel că, vedeta a postat o fotografie de la ultima ecografie a micuței. Direct din cabinetul medicului care îi supraveghează sarcina, fiindcă acum fetița este destul de mare, colega lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu a decis să o facă deja vedetă pe fiica ea.

Gina Pistol a făcut publică o imagine din timpul ecrografiei, extrem de clară, unde rodul iubirii lor este în prim-plan. Momentan, nu știm cu cine seamănă, însă, cu siguranță, va fi o fată talentată, căci cu asemenea părinți nici nu este de mirare.

Gina Pistol este pentru prima dată însărcinată

Gina Pistol trăiește parcă un vis de când a aflat că este însărcinată! Vedeta este în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment petrecut cu bebelușul în burtică, însă abia așteaptă să-l strângă și în brațe.

Din fericire, vedeta s-a bucurat și se bucură în continuare de o sarcină ușoară, motiv pentru care a renovat casa, a filmat pentru următorul sezon al emisiunii de la Antena 1, dar a fost și extrem de activă pe rețelele de socializare. Acolo unde a împărtășit cu admiratorii ei absolut tot ce a trăit, ce a simțit și ce a învățat de când a aflat că este mamă.

Frumosa prezentatoare nu a fost deloc zgârcită la informații, ba chiar, și-a pus sufletul pe tavă pe rețelele de socializare, spre bucuria multora, mai ales a viitoarelor mămici, dar și a celor care vor să fie la curent clipă de clipă cu ce se întâmplă pe parcurusul celor nouă luni de sarcina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: