Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol are probleme în ultimele săptămâni de sarcină. Prezentatoarea Tv a dezvăluit sindromul de care suferă

Gina Pistol are probleme în ultimele săptămâni de sarcină. Prezentatoarea Tv a dezvăluit sindromul de care suferă

GALERIE FOTO (5) Gina Pistol are probleme în ultimele săptămâni de sarcină.

Gina Pistol are probleme în ultimele săptămâni de sarcină. Gina Pistol mai are câteva săptămâni până va aduce pe lume primul său copil. Prezentatoarea Tv are o relație cu Smiley, împreună cu care a decis să-și întemeieze o familie. Cu toate astea, blondina suferă de un sindrom care nu îi dă pace deloc.

Gina Pistol are probleme în ultimele săptămâni de sarcină. Prezentatoarea Tv a dezvăluit sindromul de care suferă

Gina Pistol are probleme în ultimele săptămâni de sarcină. Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar peste câteva săptămâni va aduce pe lume o fetiță. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite și-a întemeiat o familie cu Smiley, cel cu care are o relație de trei ani. Cu toate astea, blondina are probleme de sănătate, ceea ce este normal în această perioadă. Gina Pistol mai are aproximativ șase săptămâni până își va strânge copila în brațe.„Mai am cam cinci săptămâni, șase cel mult. Atât mai am și nasc”, a spus prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

Gina este dispusă să treacă peste tot de dragul copilului său, muncind foarte mult să aibă o sarcină normală, mai ales că aceasta a filmat noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Pe lângă programul încărcat, vedeta se luptă și cu alte probleme. Blondina nu s-a plâns niciodată că îi este greu, pentru că dorința de a fi părinte este mult mai intensă decât toată durerea. Ulterior, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor săi că suferă de un sindrom care o afectează mereu. Iubita lui Smiley a declarat că suferă de sindromul picioarele neliniștite, problemă care o face să nu aibă parte de nici o noapte liniștită.„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol i-a cumpărat prima hăinuță fiicei sale

Gina Pistol, 38 de ani, se poate declara o femeie împlinită. Cu o carieră de succes și o familie aproape întregită, prezentatoarea Tv este extrem de fericită. Frumoasa vedetă mai are câteva săptămâni și naște și deja a făcut primele pregătiri.

Gina i-a cumpărat prima hăinuță fiicei sale. Partenera lui Smiley le-a spus fanilor săi că i-a luat fiicei sale o rochiță din denim, o mărime mult mai mare, pe care o va putea purta abia la un an. „Vreau să vă arăt ceva, dar să nu râdeți de mine (arată hainuța fetiței). Este pentru un an, dar pe cuvântul meu, nu m-am putut abține. Deci nu ai cum la așa ceva, mă! Mai am puțin și iau pentru 7 ani, pentru 14 ani (râde). Ce frumoase sunt hăinuțele pentru copii! Sper să nu fiu genul acela de mamă care să cumpere așa ca nesătula”, le-a spus Gina Pistol fanilor săi. Fericirea Ginei este de nedescris, mai ales că medicii i-au spus înainte să rămână însărcinată că nu va avea copii niciodată din cauza unei probleme. Deși are stări de rău sau de oboseală, prezentatoarea se bucură foarte mult de această perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: