Redactia.ro
Home » Monden » Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! Cine l-a supărat atât de tare pe juratul de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! Cine l-a supărat atât de tare pe juratul de la Chefi la cuțite

GALERIE FOTO (3) Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! (1)

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! Juratul de la Chefi la cuțite nu s-a mai putut abține și a răzbufnit la adresa celor care îi trimit mesaje socio-politice. Așadar, Florin Dumitrescu a mărturisit că îi este extrem de greu să se cenzureze, pentru a nu izbucni în public.

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! Cine l-a supărat atât de tare pe juratul de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! Florin Dumitrescu s-a făcut remarcat după ce făcut parte din juriul emisiunii culinare „Master Chef”, difuzata pe PRO TV.  Dumitrescu este apreciat pentru talentul său în bucătărie, avându-i aproape pe colegii săi de breaslă Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Experiența culinară i-a adus multe realizări lui Florin, iar prin atitudinea sa transperantă a reușit să le câștige inimile fanilor săi. Juratul de la „Chefi la cuțite” formează cel mai impresionant trio de jurați la emisiunea difuzată pe Antena 1. Deși în fața camerei Florin Dumitrescu este o persoană care își exprimă agitația, în mediul online, juratul este foarte calm. Cu toate astea, cineva a reușit să-l scoată din sărite pe chef Dumitrescu. Acesta i-a luat prin surprindere pe internauți cu un subiect care nu-i face deloc plăcere.

Florin Dumitrescu a declarat în nenumărate rânduri că politica nu este pe placul lui, motiv pentru care nici nu le răspunde mesajelor de acest gen, trimise de fanii săi. Ei bine, juratul a răbufnit pe rețelele de socializare, unde nu și-a mai putut ascunde nemulțumirea. „Mă țin departe de mesaje socio-politice că mi-e greu să mă cenzurez, dar ce mizerie!”, a spus Florin Dumitrescu. Juratul de la „Chefi la cuțite’ a recunoscut că nu se poate abține public, motiv pentru care preferă să își păstreze opiniile personale.

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet!

Cum arăta Chef Florin Dumitrescu în tinerețe

Florin Dumitrescu le-a făcut pe plac fanilor care erau curioși de cum arăta acesta în tinerețe și a postat câteva imagini din acea perioadă. Totodată, cu această ocazie, Florin Dumitrescu i-a făcut și o declarație de dragoste soției sale, menționând că este îndrăgostit pe viață de ea. ”@cristinasimadumitrescu #memories #myall #hotmama #happyfamilytime #foreverinlove”, este mesajul care a însoțit colajul postat de Florin Dumitrescu. Ulterior, fanii săi s-au întrecut în comentarii care mai de care amuzante și frumoase, dar și pline de laude. ”Mai bine fără barba🤪 Sa îmbătrâniți frumos si sănătoși 😘💚/ Frumosi! Sa fiti fericiti in continuare/ Ce tanar era chef Dumi!!!!!/ Chef dumitrescu tuns scurt… Interesant🥶/ Tânăr si cuminte😊/ Erai pui 😁/ Hahaha, băiatul ăla gelat!!!!!👏”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Florin Dumitrescu.

Deși nu prea vorbește despre familia sa, chef Dumitrescu a povestit despre începuturile relației sale cu soția sa. Florin a declarat că a fost dragoste la prima vedere, iar după câteva zile s-au mutat împreună. Totuși deși s-au plăcut din prima, au preferat să-și țină iubirea ascunsă pentru început. ”Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu impreuna cu sotia sa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: