Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Keed de la Chefi la Cuțite la începutul carierei. Era de nerecunoscut!

Cum arăta Keed de la Chefi la Cuțite la începutul carierei. Era de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (4)

Keed de la Chefi la Cuțite sau Ioniță Bogdan David pe numele real, a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului. Keed era total schimbat, față din prezent, la începutul carierei.

Cum arăta Keed de la Chefi la Cuțite la începutul carierei sale

Keed este unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiunea Chefi la Cuțite. Puțini știu, însă, cum arăta semifinalistul lui Florin Dumitrescu la începutul carierei sale. A trecut prin mai multe schimbări legate de vestimentație, dar și culoarea părului. Mai exact, a trecut de la brunet la blond, apoi la roz și  ulterior la verde, scrie Spynews.

Deși s-a transformat radical, de-a lungul timpului, Ioniță Bogdan David a rămas același băiat visător, care a luptat pentru visul său. În prezent, face parte din trupa Șatra Benz, iar încă de la vârsta de 16 ani a început să compună prima sa piesă.

”Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani. Sunt din Constanța, sunt crescut în Călărași și acum stau la București. Am vândut ziare în Danemarca. Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treie oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică.”, a povestit artistul la începutul competiției Chefi la cuțite.

Keed: ”Copilăria mea a fost puțin zbuciumată”

Keed a mai povestit într-un interviu că nu a avut o copilărie prea bună, din punct de vedere financiar. De altfel, în plan personal a fost marcat de divorțul părinților.

”Copilăria mea a fost puțin zbuciumată, am avut niște chestii în familie. A fost o copilărie grea din punct de vedere financiar. Părinții biologici s-au despărțit, maică-mea s-a recăsătorit, eu am rămas cumva între, dar acum ne înțelegem cu toții. Oamenii fac greșeli și învață din ele. M-au afectat aceste probleme, dar târziu, când am realizat niște chestii, pentru că atunci când ai un copil și apar niște orgolii sau ce crezi tu că e mai bine pentru copilul tău, faci niște greșeli și copilul va realiza chestiile alea. Nu pot să-mi judec părinții, dar i-am judecat. E normal să existe un conflict de generații. Cu mama am avut cele mai multe meciuri. A făcut cele mai multe greșeli, dar pentru că mi-a vrut binele. Tatăl meu vitreg cu care am crescut de la 10 ani de un tată adevărat, nu am ce să-i reproșez”, a spus Keed la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: