Redactia.ro
Home » Monden » Ce au în comun Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea, și actuala iubită a lui Cristi Mitrea

Ce au în comun Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea, și actuala iubită a lui Cristi Mitrea

Cristi Mitrea a fost cel care a dat-o de gol pe Andreea Mantea. Fostul iubit al Andreei Mantea a recunoscut fapul că Valeriu Floricel este actualul iubit al prezentatoarei. Cristi Mitrea a fost prezent în cadrul podcastului lui Cătălin Măruța, unde a făcut mai multe dezvăluiri. El a confirmat faptul că are o relație cu Andreea Caranda.

Ce au în comun Valeriu Floricel și Andreea Caranda

Ei bine cei doi, înafara faptului că acum fac parte din cercul amoros Mantea-Mitrea, împărtășesc aceeași pasiune pentru televiziune. Atât Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea, cât și Andreea Caranda, actuala iubită a lui Cristi Mitrea sunt producători de televiziune pentru două dintre cele mai mari posturi TV românești.

Cristi Mitrea și-a recunoscut relația cu Andreea Caranda

Cristi Mitrea a dezvăluit că o iubește pe Andreea Caranda și că ar vedea-o ca pe o viitoare soție. Cei doi se cunosc de mult și chiar dacă sunt amandoi două firi vulcanice nu reușesc să stea prea mult unul fără celălalt.

E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect. Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Nu are pe nimeni, pentru că nu are voie (n.r. râde). Da, într-un fel ciudat, avem o relație. Ciudat, că nu e sănătoasă relația. E pasiune multă, e foc.„, a mărturisit Cristi Mitrea.

Ce a zis Cristi Mitrea despre Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, a fost invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruța și a făcut dezvăluiri legate despre iubitul Andreei Mantea, Valeriu Floricel, pe care l-a ținut mult timp ascuns.

Valeriu îl cheamă. Da este actualul iubit, da. De fapt nu știu dacă mai este ca nu am mai vorbt de mult. (n.r. cu Andreea Mantea). Ne-am întânit de două trei ori maxim. Ce să facem? Să împărțim opinii? Ce ai făcut cu cumătra aseară am făcut și eu? Să-i dau ponturi? Ce să fac?„, a declarat Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: