Redactia.ro
Home » Monden » Valeriu Floricel este iubitul Andreei Mantea. Fostul iubit al prezentatoarei l-a dat în vileag

Valeriu Floricel este iubitul Andreei Mantea. Fostul iubit al prezentatoarei l-a dat în vileag

Cristi Mitrea a dat-o de gol pe Andreea Mantea. Fostul iubit al Andreei Mantea a recunoscut fapul că Valeriu Floricel este actualul iubit al prezentatoarei. Cristi Mitrea a fost prezent în cadrul podcastului lui Cătălin Măruța, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

Ce a zis Cristi Mitrea despre Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, a fost invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruța și a făcut dezvăluiri legate despre iubitul Andreei Mantea, Valeriu Floricel, pe care l-a ținut mult timp ascuns.

Valeriu îl cheamă. Da este actualul iubit, da. De fapt nu știu dacă mai este ca nu am mai vorbt de mult. (n.r. cu Andreea Mantea). Ne-am întânit de două trei ori maxim. Ce să facem? Să împărțim opinii? Ce ai făcut cu cumătra aseară am făcut și eu? Să-i dau ponturi? Ce să fac?„, a declarat Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.

Cine este Valeriu Floricel

Valeriu Floricel este bărbatul alături de care Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani. Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea, este producător TV la o cunoscută televiziune unde lucrează și frumoasa brunetă. Bărbatul pare să fie persoana care i-a adus liniștea frumoasei prezentatoare și cel care o susțineîn tot ceea ce face.

Ce a declarat Andreea Mantea despre Valeriu Floricel

Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: