Redactia.ro
Home » TV » Vezi Live Stream Online a doua parte a finalei Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Vezi Live Stream Online a doua parte a finalei Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Vezi Live Stream Online a doua parte a finalei Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

Emisiunea ”Chefi la cuțite” va avea a doua parte din finală miercuri 16 iunie 2021, începând cu ora 20:00. Iată Live Stream Online cu a doua parte a semifinalei sezonului 9 Chefi la Cuțite. 

Vezi Live Stream Online a doua parte a finalei Chefi la Cuțite

UPDATE ora 00:00 ULTIMA FARFURIE a sezonului 9 a fost câștigată de NARCISA BIRJARU!

UPDATE ora 23:50 Cele mai mari emoții pentru cei trei finaliști de la Chefi la Cuțite! Au ajuns toți la decizia finală, Gina Pistol anunță numele marelui câștigător Chefi la Cuțite!

UPDATE ora 23:30 Proba desertului i-a impresionat pe cei 15 jurați din finala Chefi la Cuțite! Elena Matei și echipa ei a avut pe farfurie 3 mousse-uri de ciocolată cu caramel și miso. Concurentul lui Chef Florin Dumitrescu, Cătălin Amarandei, alături de echipa sa, a pregătit cremă de ciocolată, glazee de ciocolată cu caramel, cocos și mai multe piure-uri de fructe. Narcisa Birjaru și echipa ei au făcut mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură.

UPDATE ora 22:50 Finaliștii Chefi la cuțite – sezonul 9 sunt jurizați de renumiți chefi din România! Printre aceștia, chef Antonio Passarelli, Chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, Patrizia Paglieri, Florin Ivan, Florin Cernat, dar și Andreea Moldovan – pastry chef.

UPDATE ora 22:40 La proba Main Course – felul principal – jurații au avut de degustat cele trei meniuri finalist, propuse de concurenții care duc lupta pentru marele premiu Chefi la Cutite, sezonul 9: monk fish cu piure de conopidă de la echipa condusă de Elena Matei, black cod cu Saint Jacques de la Cătălin Amarandei și mușchi de vită cu cartof dulce și pure de păstârnac cu trufe de la Narcisa Birjaru.

UPDATE ora 22:29 Concurenții se grăbesc să-și termine preparatele. Se pregătesc de o nouă jurizare, pentru care mai au puțin timp la dispoziție. Unuia dintre ei i-a sărit în aer pireul de păstârnac.

UPDATE ora 22:03 Cei 15 jurați au terminat de gustat din farfuriile finaliștilor. Au fost cel mai plăcut impresionați de meniul Narcisei Birjaru. Concurenții pregătesc acum alte meniuri.

UPDATE ora 21: 51: Cei 15 jurați au început să guste din cele trei meniuri propuse ale finaliștilor. S-a început cu prima farfurie, a Elenei Matei.

UPDATE ora 21:46: Finaliștii de la Chefi la Cuțite ajung în fața juraților, care vor gusta din cele trei meniuri propuse: din salata de crab a Elena Matei, din raviollo cu carne de crab, propus pentru Cătălin Amarandei și see-breeze-starter cu creveți, propus pentru Narcisa Birjaru.

UPDATE ora 20.30: A început bătălia pentru marele premiu de la Chefi la Cuțite! Și în sezonul 9, cei trei finaliști și-au ales echipele! Iar surprizele s-au ținut lanț!

Vezi Live Stream Online a doua parte a finalei Chefi la Cuțite. Video cu emisiunea pe Antena 1

În această seara va fi difuzată a doua parte din finala emisiunii ”Chefi la cuțite” sezonul 9. Un singur câștigător va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Este pentru prima dată când sunt difuzate patru ediții ale show-ului în patru zile consecutiv, fiind modificată grila de programe.

În semifinala difuzată luni 14 iunie 2021, 9 concurenți au concurat pentru a rămâne în competiția ”Chefi la Cuțite” și pentru a ajunge în finală. Dintre aceștia, doar trei au ajuns în etapa finală.

”Ca de fiecare dată va fi o finală foarte tare. A fost un sezon greu, cu multe battle-uri. Eram non-stop la duel la un moment dat, mai ales că se apropia și semifinala și eu îmi doresc să am cât mai mulți în semifinală și normal că mă enervam. Este prima oară când finala este în două zile. Este foarte tare! Pofta e mare și curiozitatea este la fel! Abia aștept să văd cine a câștigat! A fost unul dintre cele mai bune sezoane de la Chefi la cuțite, au fost note foarte mari”, a declarat chef Sorin Bontea.

Cine sunt cei trei finaliști Chefi la Cuțite sezonul 9

A doua parte din finala emisiunii ”Chefi la cuțite” sezonul 9 va fi difuzată miercuri, 16 iunie 2021, de la 20:00 pe Antena 1. Doar trei concurenți au ajuns în marea finală și se luptă pentru marele premiu, dar și pentru titlul de cel mai bun bucătar.

Cei trei finaliști sunt: Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea și Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

”A fost primul moment din concursul ăsta în care am sărit în sus de bucurie. Visul de a ajunge în finală e realitate!”, a fost prima reacție a lui Cătălin Amarandei. ”El a fost motorul echipei albastre, el își merită locul în finală!”, a spus mentorul său, chef Florin Dumitrescu.

”Da, da, da! Am ajuns în finală! Eu, care am crezut că am dat-o în bară?”, a declarat fericită Elena Matei. ”Elena, al doilea punctaj? Da, băi! Forță! Bravo! E luptătoare, răsuflu ușurat că am om în finală! Merită să fie acolo!”, a spus chef Sorin Bontea.

”Nu cred, nu e adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung aici, să gătesc atât de bine încât să impresionez atâția oameni. Am rezut că e o glumă, dar e magic ce mi se întâmplă! Niciodată nu mi s-a apreciat munca undeva ca aici! Mi-am făcut mândră familia, nu mai am cuvinte să explic bucuria pe care o am”, a declarat Narcisa Birjaru, după ce a fost

”Bine, mă! Mamă, eram convins că nu am om în finală și uite că am!”, a spus emoționat chef Cătălin Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: