Redactia.ro
Home » Știri » Narcisa Birjaru, mesaj emoționant pentru soțul ei. Cei doi au împlinit 10 ani de căsătorie

Narcisa Birjaru, mesaj emoționant pentru soțul ei. Cei doi au împlinit 10 ani de căsătorie

GALERIE FOTO (4) Narcisa Birjaru a revenit în forță pe rețelele de socializare

Narcisa Birjaru, mesaj emoționant pentru soțul ei. Câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite este în culmea fericirii. Tânăra  a sărbătorit de Ziua Națională a României, 10 ani de căsătorie. Tânăra a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare dedicat soțului ei.

Narcisa Birjaru, mesaj emoționant pentru soțul ei. Cei doi au împlinit 10 ani de căsătorie

Narcisa Birjaru, mesaj emoționant pentru soțul ei.Tânăra de 24 de ani s-a bucurat de un mare succes după ce a câștigat Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru a plecat acasă cu marele premiu, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Ulterior, Narcisa s-a retras din mediul online, lăsându-i pe urmăritorii săi fără nicio explicație. Bruneta a devenitrecunoscută, iar la scurt timp după finalul emisiunii, Narcisa s-a angajat la un restaurant de lux de la malul Mării Negre.

După ce a trecut vara, Narcisa nu a mai fost activă pe rețelele de socializare. Ei bine, astăzi, câștigătoarea de la Chefi la cuțite a revenit în mediul online cu o postare emoționantă. Narcisa și soțul ei, Alex Turcitu, au împlinit 10 ani de căsnicie, iar vedeta i-a transmis acestuia un mesaj emoționant. ”La mulți ani nouă! 10 ani împreună”, a scris Narcisa Birjaru pe Instagram.

Narcisa Birjaru s-a căsătorit la vârsta de 14 ani cu Alex Turcitu. Potrivit tradiției rrome, copiii sunt căsătoriți de la o vârstă fragedă. În cadrul emisunii culinare, Narcisa a povestit că a întâmpinat multe greutăți de-a lungul anilor, dar iubirea pe care i-o poartă soțului a ajutat-o să treacă mai departe. „M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu. Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna. Mici discuții există în orice cuplu, în orice relație, indiferent dacă e vorba despre iubire sau prietenie”, spunea Narcisa Birjaru acum ceva vreme. Ucenica lui Cătălin Scărlătescu își dorește să devină mămică.

Chef Scărlătesu vrea să o angajeze pe Narcisa la restaurantul său

Cătălin Scărlătescu s-a declarat impresionat de talentul culinar al Narcisei, anunțând că atunci când își va deschide restaurantul mult visat o va angaja. „Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru nu a scăpat de criticile colegilor de la Chefi la cutite. Ștefan Borleanu, din echipa lui Florin Dumitresc l-a contrazis pe chef după ce a fost eliminat din competiție. „Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să mă frustreze situația, dar am trecut peste”, a scris Ștefan, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: