Redactia.ro
Home » Știri » Narcisa Modringa rupe tăcerea după decesul lui Mădălin. Tânăra a povestit cum decurgea relația dintre ei doi: „Am avut grijă unul de altul, am fost plecați și în Austria împreună”

Narcisa Modringa rupe tăcerea după decesul lui Mădălin. Tânăra a povestit cum decurgea relația dintre ei doi: „Am avut grijă unul de altul, am fost plecați și în Austria împreună”

Narcisa a vorbit despre relația avută cu Paul.

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Păduran, a fost recent martora unei tragedii care i-a marcat profund viața. La doar 16 ani, tânăra a ajuns la capătul puterilor după ce a fost acuzată și hărțuită în mediul online în legătură cu tragicul accident în care și-a pierdut viața fostul ei iubit, Mădălin Păduran, în timp ce îl urmărea pe noul ei partener.

Într-un mesaj cutremurător postat pe TikTok, Narcisa și-a exprimat durerea și epuizarea emoțională. Pe fundalul unor versuri triste despre moarte, adolescența a scris: „Încă puțin și o să-mi dedicați și mie melodia asta”. Cuvintele „Nu mai pot. Scuze” au fost o mărturie a stării sale psihologice fragile, afectată profund de valul de ură și acuzații pe care le-a primit.

Mădălin Paul a decedat la doar 23 de ani

Această poveste tragică a început să capete contur după accidentul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața, iar Narcisa a fost acuzată că ar fi fost motivul tragediei. În vârstă de doar 16 ani, tânăra a fost nevoită să facă față unor acuzații grele și unui nivel extrem de ridicat de presiune din partea opiniei publice.

În încercarea de a-și clarifica situația și de a-și exprima perspectiva, Narcisa a decis să vorbească public despre relația sa cu Mădălin Păduran. Ea a explicat că relația lor nu mai era una stabilă de mai bine de jumătate de an și că tânărul nu a acceptat despărțirea. Cu toate acestea, au existat momente frumoase în relația lor, iar Narcisa a subliniat că au avut grijă unul de altul și au trăit experiențe importante împreună.

„Voiam să spun că nu este așa cum pare! Eu cu Mădălin nu mai aveam o relație atât de bună de vreo 6-7 luni. El (n.r. Mădălin) nu voia să înțeleagă că trebuie să o terminăm… nu a vrut să accepte! Noi am avut o relație de trei ani de zile, din care 2 ani el a stat la mine. Mădălin nu mai stătea acasă, dormea la mine. Am avut grijă unul de altul, am fost plecați și în Austria împreună. Pentru Mădălin a fost foarte greu să se desprindă de mine și să înțeleagă că s-a terminat”, a mărturisit fosta iubită a lui Mădălin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Faptul că Narcisa a fost nevoită să-și expună povestea în fața publicului arată cât de dificilă a fost această perioadă pentru ea. Acuzațiile și presiunea constantă din mediul online au avut un impact profund asupra sănătății sale mentale, iar mesajul său cutremurător este o chemare la empatie și înțelegere pentru o tânără care a fost prinsă într-un vârtej de tragedie și suferință.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: