Redactia.ro
Home » Homepage » Narcisa Modringa, iubita șoferului mort în Olt, vrea să plece în Austria. Tânăra face acuzații dure către familia fostului iubit: „Înmormântarea a fost făcută de mine!”

Narcisa Modringa, iubita șoferului mort în Olt, vrea să plece în Austria. Tânăra face acuzații dure către familia fostului iubit: „Înmormântarea a fost făcută de mine!”

Ce mesaj a transmis Narcisa Modringa.

După tragicul accident din Olt, care a dus la decesul lui Mădălin Paul, tensiunile între familia tânărului și fosta sa iubită, Narcisa Modringa, au escaladat, transformându-se într-un scandal public plin de acuzații și reproșuri reciproce.

Tragicul accident care i-a luat viața lui Mădălin

Mădălin Paul a decedat în urma unui accident rutier grav, după ce ar fi urmărit-o pe Narcisa și pe presupusul ei amant. În încercarea de a-i ajunge din urmă, Mădălin a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un copac, accidentul fiindu-i fatal. Această pierdere a fost un șoc pentru toți cei implicați, dar a fost doar începutul unor noi fricțiuni între Narcisa și familia lui Mădălin.

Narcisa Modringa a luat cuvântul pe rețelele de socializare, unde a acuzat familia lui Mădălin că nu ar fi contribuit financiar la înmormântarea tânărului. Ea afirmă că a suportat singură costurile ceremoniei, inclusiv hainele, mâncarea și sicriul. Narcisa a cerut familiei să demonstreze că au avut o contribuție financiară, amenințând că va aduce dovezi ale cheltuielilor pe care le-a efectuat.

„Bună ziua, țin să vă anunț, ca aș vrea ca părinți lui Madalin, să justifice ca ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu ca înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi!”, a scris Narcisa, pe rețelele de socializare.

Mama Narcisei a postat și ea câteva mesaje în spațiul public. „💁🏻‍♀️voi depune și extrasul pt liniștea și voi duce mai departe exact cum este omenește. nu am dorit sa fac nimic cu bani acești toată viața am muncit cinstit pentru a realiza tot ce se vede fără ajutor de undeva. Cu scuzele de rigoare am considerat ca este timp pt a justifica contul bani sunt in cont eu nu m-am deplasat de la domiciliul din ziua imormintari unde am fost huiduiți cu vorbe urite care se știu au fost publice și cu pietre amenințările continuă și azi bani există sunt în cont voi face extrasul original cu nume și prenume și voi pune și tot ce am pieltuit familia noastră pt familia care ne acuză public.”, a spus Sanda Modringa.

Reacția familiei lui Mădălin

Tatăl lui Mădălin, devastat de durerea pierderii fiului său, a răspuns acuzațiilor prin propriul mesaj public. El a contestat afirmațiile Narcisei, în special pe cele legate de un cont bancar deschis fără acordul familiei pentru a strânge donații. Potrivit tatălui, banii colectați nu au ajuns la familia îndoliată, sugerând că Narcisa ar fi folosit această tragedie pentru a profita financiar.

„Bună ziua,țin să vă anunț în calitate de părinte al lui Madalin Paul care a decedat în accident că în contul deschis de doamna Sanda Modringa fara solicitarea noastră si fara sa vrem a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin,acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi,ea folosindu se de această situație neplăcută si profitând de durerea noastră cât și de el,Imi pare rau pentru cei care au donat bani in acel cont crezând că ajung la noi”, a scris tatăl său.

Contul în discuție a fost deschis de Narcisa fără consultarea familiei lui Mădălin, iar acest lucru a adăugat un strat suplimentar de tensiune și neîncredere între părți. Tatăl lui Mădălin a exprimat regretul său față de cei care au donat bani crezând că aceștia vor ajunge la familia îndurerată.

În mijlocul acestui scandal, Narcisa a exprimat și intenția de a pleca în Austria, dorind să își înceapă viața de la zero, departe de controversele și acuzațiile care au urmat după accidentul fatal. Această decizie vine într-un moment în care relația dintre ea și familia lui Mădălin este mai tensionată ca niciodată.

Tragedia lui Mădălin a scos la iveală nu doar durerea unei familii îndurerate, ci și complicațiile și neînțelegerile care pot apărea în urma unui astfel de eveniment nefericit. Acuzațiile reciproce între Narcisa și familia lui Mădălin continuă să domine discuțiile publice, complicând și mai mult procesul de doliu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: