Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa, strigăt de ajutor pentru Sorina. Fostele lui Guță împreună în momente crunte: „Ți se taie respirația’’

Narcisa, strigăt de ajutor pentru Sorina. Fostele lui Guță împreună în momente crunte: „Ți se taie respirația’’

Narcisa Balaban este foarte cunoscută datorită relației acide și tumultoase cu fostul său soț, nimeni altul decât Nicolae Guță. Aceasta a rămas extrem de mișcată și emoționată de drama prin care trece o altă fostă soție a interpretului, Sorina. Narcisa a intrat în direct cu Sorina pe platforma online, TikTok și au stat de vorbă. În timpul live-ului de pe platforma socială, Narcisa Balaban și-a încurajat fanii să doneze în număr cât mai mare pentru a se asigura că Sorina va putea duce crunta luptă prin care trece. Iată toate detaliile!

Prima soție a lui Nicolae Guță duce lupta supremă! Sorina se zbate între viață și moarte

Narcisa Balaban a rămas înmurmurată de drama Sorinei și a decis să intre în direct cu aceasta pe TikTok pentru a le cere ajutor fanilor!

Prima soție a îndrăgitului manelist Nicolae Guță duce lupta supremă, între viață și moarte și are are nevoie urgentă de un transplant de rinichi. Sorina a dispărut de pe micile ecrane în ultimii ani, dar acum s-a viralizat cazul său. Iată că și Narcisa Balaban are inima mare și a droit să contribuie.

Narcisa și Sorina, live pe TikTok

În filmare, Sorina era extrem de slăbită fizic, fapt observant de către urmăritorii live-ului și era în continuare conectată la tubul de oxigen. Femeia are probleme grave le nivelul plămânilor, motiv pentru care nu poate vorbi prea articulat și obosește rapid. Narcisa a încurajat-o să nu mai zică nimic și i-a rugat pe fanii ei să doneze pentru a o putea ajuta în lupta cu boala:

„Oricum, auzi, Sorina! Prima, prima dată, când am început noi cu live-ul, eu cu tine, dacă eram puțin mai adunați trebuia să ai suma asta, nu chiar, dacă măcar acolo, un 9-10 mii trebuia făcuți, pentru că lumea face nene din primele 20 de locuri.(…) Nu mai vorbi Sorina, să nu ți se taie mai taie prea tare respirația, trebuie să vorbești mai puțin, cred. (…) Oamenii ăștia din lumea muzicii care o știți pe Sorina, trebuia să se implice și ei”, a spus Narcisa Balaban, pe Live.

Tzancă Uraganu le cere ajutor urmăritorilor

Mulți colegi de breaslă au făcut apel pentru a o ajta pe Sorina, însă Tzancă Uraganu s-a dovedit a fi cel mai implicat:

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, a fost anunțul făcut de Tzancă Uraganu, pe pagina lui de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: