Redactia.ro
Home » Monden » Nașa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu a făcut senzație la nunta celor doi! De ce a fost închisă într-o cutie în fața tuturor? Moment neașteptat cu Roxana Ionescu VIDEO

Nașa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu a făcut senzație la nunta celor doi! De ce a fost închisă într-o cutie în fața tuturor? Moment neașteptat cu Roxana Ionescu VIDEO

GALERIE FOTO (8) Nașa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu a făcut senzație la nunta celor doi! De ce a fost închisă într-o cutie în fața tuturor? Moment neașteptat cu Roxana Ionescu VIDEO

Un eveniment neașteptat a avut loc la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei, lăsându-i pe invitați înmărmuriți. Roxana Ionescu, nașa, a fost închisă într-o cutie în fața tuturor. Iată detaliile și imaginile care fac senzație!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus marele „Da!”

Pe 30 iulie 2023, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au unit destinele în fața luio Dumnezeu, înconjurati de cei apropiați. Cuplul s-a cununat în urmă cu doi ani, iar de atunci au devenit părinți.

După ceremonia religioasă de ieri, cei doi s-au bucurat de o sărbătoare somptuoasă cu invitați distinși. Nașa a fost chiar Roxana Vidaicu și a fost vedeta petrecerii după ce a fost închisă într-o cutie.

Mireasa lui Dani a îmbrăcat o rochie splendidă, iar el a impresionat în costumul de mire. Fiul lor, Tiago, a avut un rol foarte important! Micuțul a fost cavaler de onoare și a avut o ținută similară cu cea a tatălui său.

Nașii, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, au fost părinții spirituali ai celor doi și au strălucit în ținutele lor de ocazie.

Sursa foto: Instagram, InstaStory, gabriela.prisacariuotil

Nașa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu a făcut senzație la nunta celor doi

Prezentatorul TV și partenera sa s-au bucurat de o nuntă de basm înconjurată de familie și prieteni. Cununia lor a avut loc la Mănăstirea Cașin, apoi, însoțiți de invitați, au mers la un restaurant pe malul lacului Buftea, unde decorul a fost absolut încântător.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut grijă de fiecare invitat în mod individual, iar surprizele au sosit una după alta. Mai mulți artiști renumiți au animat atmosfera, iar magicianul Robert Tudor a captivat audiența cu prezența sa.

Acesta a închis-o într-o cutie pe Roxana Vidaicu, nașa mirilor, pentru un număr de magie.

Totul a decurs perfect, iar cei doi miri păreau extrem de fericiți și împliniți. Dani Oțil a dorit să sublinieze acest sentiment, așa că a ținut un discurs în fața invitaților și le-a mulțumit pentru participare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: