Redactia.ro
Home » Monden » Nasrin Ameri a născut! Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prezenți la botezul celui mic

Nasrin Ameri a născut! Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prezenți la botezul celui mic

GALERIE FOTO (2)

Este bucurie mare în familia lui Ameri Nasrin, deoarece fosta prezentatoare de la Antena Stars a devenit mamă pentru prima dată. Surpriza a venit în momentul în care s-a aflat cine vor fi nașii micuțului băiețel. Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt cei care îl vor boteza.

Nasrin și soțul ei, Florin, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți în urmă cu câteva ore. Cei doi așteptau cu nerăbdare venirea pe lumea fiului lor, iar minunea s-a întâmplat. Vedeta a postat pe conturile de socializare prima imagine cu cel mic, precum și câteva detalii despre starea sa de sănătate actuală.

Nasrin Ameri a născut

În urmă cu mai puțin de 24 de ore Nasrin a adus pe lume un băiețel frumos și sănătos, după cum susține chiar ea. Fosta vedetă de la Antena Stars a postat pe contul său de Instagram imaginea cu cel mic, precum și o scurtă descriere emoționantă.

„Bine ai venit pe lume, bebeluș iubit și minunat!”, a scris Nasrin Ameri pe Instagram.

Prima poză a lui Nasrin cu fiul ei
Prima poză a lui Nasrin cu fiul ei

Pentru a-și liniști fanii cu privire la starea sa de sănătate, bruneta a făcut câteva specificații în mai multe videoclipuri postate pe InstaStory. Vizibil emoționată, proaspăta mămică a menționat că urmează să lămurească pe toată lumea, doar că momentan are nevoie de puțin timp pentru a se pune pe picioare și pentru a realiza ce i s-a întâmplat.

„Sunt foarte bine”, a explicat Ameri Nasrin. „Parcă trăiesc un vis, totul e foarte frumos”, a mai precizat vedeta TV pe conturile sale de socializare.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași din nou

Așa cum era de așteptat, nașii celui mic vor fi nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cei doi i-au și cununat pe Nasrin și Florin, iar acum vor fi prezenți și la botezul finuțului lor. Momentan niciunul dintre cei patru nu au dezvăluit care va fi numele celui mic, dar cel mai probabil Nasrin îi va uimi pe fanii săi de pe Instagram.

„Nu am avut absolut deloc grețuri și nici alte simptome specifice unei sarcini. Din contră, sarcina mi-a permis să fiu foarte activă. Fac sport, filmez la podcast, ies în oraș, fac plimbări. Ador perioada asta”, dezvăluia Nasrin în urmă cu ceva timp pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: