Redactia.ro
Home » Monden » Nataliya Kuznetsova, cea mai musculoasă femeie din lume. A devenit un model pentru bărbați

Nataliya Kuznetsova, cea mai musculoasă femeie din lume. A devenit un model pentru bărbați

GALERIE FOTO (6)

Nataliya Kuznetsova are 31 de ani și de profesie este culturistă. În acest domeniu, trupul este cartea de vizită, dar și sursa banilor. Iată cum a ajuns să arate această femeie în drumul ei către perfecțiune. Bărbații o adoră și o consideră o sursă de inspirație și motivație.

Pentru bărbații care spun că nu se poate, Nataliya le-a dovedit că se poate. Și încă cum. Muncă, devotament, ambiție și disciplină. Acestea sunt ingredientele cu care femeia și-a asezonat „salata“ în ultimii ani. Drept dovadă stau sutele de fotografii cu ea.

Rusoaica a început antrenamentele cu greutăți la doar 14 ani, iar în 2013 a absolvit Moscow State Academy of Physical Culture. Pentru a arăta în așa fel, Nataliya a apelat la steroizii anabolizanți, hormoni sintetici care sporesc capacitatea organismului de a produce țesut muscular, dar și la blocante de estrogen. Pe Instagram, culturista are 1 milion de urmăritori.

„Primesc mii de comentarii pozitive, dar sunt și oameni care îmi spun cum să trăiesc și ce cred ei că ar trebui să fac. Pe hateri pur și simplu îi blochez”, declara Nataliya într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

Nataliya Kuznetsova

Nataliya Kuznetsova

Nataliya Kuznetsova

Nataliya Kuznetsova

Nataliya Kuznetsova

Ce spun fanii culturistei

„Incredibil de frumoasă!”; „Corpul perfect!”; „Arăți ireal!”; „Ești grozavă! Puternică și frumoasă, ești un star, o inspirație pentru toți cei care iubesc culturismul. Ești cea mai tare!”; „Ține-o tot așa! Ești minunată. M-ai inspirat să mă antrenez, iar până acum am slăbit 30 de kilograme. Mulțumesc!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile pozitive ale urmăritorilor sportivei.

„Frumusețea stă în ochii privitorului, în ai mei NU!”; „Mulți steroizi și botox în buze. Nimic frumos în opinia mea. Dar, dacă asta o face fericită, a reușit!”; „Nu o cunosc, dar iubitul sigur îi e fidel! HAHA”; „Deloc atractivă, părerea mea!”; „Sigur este femeie?”; „E prea mult! Dar este decizia ei”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele care-i critică fizicul musculos. Atleta este căsătorită cu Vladislav Kuznetsov, fost luptător de wrestling, retras în prezent din activitate. Rusoaica are 125 kg la 1,73 m înălțime, bicepși de 51 cm și coapse de 84.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: