Redactia.ro
Home » Monden » Natașa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson

Natașa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson

În urmă cu doi ani, actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson. În prezent, starea ei de sănătate continuă să se agraveze. Femeia a mărturisit că nu se mai poate mișca aproape deloc și este țintuită la pat.

Actrița Natașa Raab a trecut prin multe momente dificile din cauza stării sale de sănătate. Cu toate acestea, pe micul ecran a încercat mereu să își păstreze zâmbetul și să își mențină optimismul de-a lungul timpului.

Natașa Raab, țintuită la pat de Parkinson

Cunoscuta interpretă a rolului „Coanei Chiva” are nevoie constant de o persoană care să o îngrijească și să îi fie alături zi de zi, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Natașa Raab s-a mutat în casa prietenei sale, Viki, din afara Bucureștiului. Tot această o și îngrijește pe actriță și i-a rămas alături în momentele dificile prin care trece.

La numai 68 de ani, artista a mărturisit:

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”, a declarat actrița, în cadrul unui interviu oferit pentru ego.ro

Starea de sănătate i s-a agravat încă de anul trecut. Nu mai poate merge singură, tocmai acesta fiind și motivul pentru care este țintuită la pat.

Prietena Natașei Raab: „Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură”

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.„, a declarat prietena actriței, Viki.

Natașa Raab a filmat ultima reclamă anul trecut, în pofida stării sale precare de sănătate.

A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: „Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect.”, a mai spus actrița.

Artista a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, lucru care nu a lăsat-o să devină mama. Din fericire, s-a vindecat. În 2019, însă, soțul acesteia, Val Guțul, a fost și el diagnosticat cu cancer la vezică. Bărbatul a fost răpus de boală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: