Redactia.ro
Home » Horoscop » Nativii care vor fi triști în septembrie 2023. Vor rămâne singuri, pentru că „jumătatea” lor pleacă de lângă ei

Nativii care vor fi triști în septembrie 2023. Vor rămâne singuri, pentru că „jumătatea” lor pleacă de lângă ei

zodii

Nu va curge lapte și miere pentru toți nativii, în luna septembrie. 

Este vorba despre relații care se destramă, povești de iubire ce ajung la final și un amalgam de emoții copleșitoare pentru cei care își puseseră toate speranțele în partener.

Berbec

Tinerele native din Berbec este posibil să pună capăt relațiilor de cuplu care nu le mai satisfac pretențiile și așteptările.

Au toată viața înainte și nu au deloc răbdare să construiască pe îndelete o relație de durată. Sunt nerăbdătoare să caute alte pasiuni și alte relații, dacă partenerii lor nu le oferă ceea ce doresc.

Gemeni

Nativii din Gemeni se vor confrunta cu o presiune insuportabilă în relație, în perioada imediat următoare. Ies la iveală imperfecțiunile vieții amoroase și nesinceritatea partenerului care a ținut ascuns un detaliu important din viața lui/ei.

Cei din Gemeni nu pot trece peste minciună și nu vor ierta niciodată intenția cuiva de a-I păcăli. Așadar, destrămarea relației este inevitabilă. Este recomandat ca Gemenii să meargă mai departe fără să se uite în urmă și să nu-și piardă speranța în a-și găsi sufletul pereche.

Balanță

Balanță vor avea ghinion în dragoste anul acesta, dar cei care se vor simți trădați vor prefera divorțul decât o căsnicie în care nu mai au nicio speranță. Cele mai afectate vor fi femeile din Balanță care își dau seama că au rămas lângă bărbați cu care nu mai au nimic în comun.

Când planurile lor de viață încep să se despartă, când dorințele lor devin contradictorii, nativele din Balanță preferă să plece și să rămână o vreme singure, să se bucure de libertate, de mici călătorii și activități care să le scoată din rutină.

Leu

Nimănui nu-i pică bine o despărțire, cu atât mai puțin nativilor Leu, care au investit totul în relația lor. Problemele apar când partenerul nu mai dă dovadă de implicare și pare să își consume tot timpul și energia la locul de muncă.

Leul nu va accepta niciodată să fie pus pe locul doi într-o relație și nu va ierta “gafa” partenerului de a-l ignora. Poate este mai bine pentru ambii parteneri să se despartă și să o ia pe drumuri separate.

Săgetător

Saturn îi avertizează pe Săgetătorii nestatornici să aleagă bine ce vor în viață: mici aventuri și experiențe trecătoare sau un partener de încredere și o viață în doi cu multe satisfacții.

Problema lor este că Săgetătorii sunt rareori satisfăcuți într-o căsnicie, se simt mai degrabă îngrădiți, mai ales dacă au o soție posesivă. Dar nici ei nu știu prea bine cum să construiască o relație de cuplu bazată pe încredere reciprocă și afecțiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: