Redactia.ro
Home » Știri » Naya Rivera a fost găsită moartă. Autoritățile i-au găsit trupul în lacul Piru

Naya Rivera a fost găsită moartă. Autoritățile i-au găsit trupul în lacul Piru

Naya Rivera

Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost găsit de autorități la cinci zile după ce aceasta a fost dată dispărută.

Actrița a ieșit la o plimbare cu barca pe lacul Piru din California, împreună cu fiul său de numai cinci ani. Fiul actriței a fost salvat.

Naya Rivera a fost găsită moartă. Autoritățile i-au găsit trupul în lacul Piru

Actrița Naya Rivera în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă în lacul Piru, California după ce în urmă cu cinci zile a fost dată dispărută.

Șeriful comitatului Ventura, Bill Ayub a confirmat în timpul unei conferințe de presă că trupul acesteia a fost identificat. Conform acestuia, nu există indicii de suicid sau de agresiune.

Actrița a închiriat miercuri după-amiaza o barcă pentru a se plimba pe lacul Piru, împreună cu fiul său. Din fericire, băiatul în vârstă de cinci ani a fost găsit de oamenii care se plimbau pe lac.

Copilul le-a declarat anchetatorilor că a înotat împreună cu mama lui, dar aceasta nu a mai revenit la barcă.

Fiul ei a spus că a fost ajutat de Naya să urce în barcă. El le-a spus anchetatorilor că a privit în urmă şi a văzut-o dispărând sub apă. Credem că a adunat suficientă energie pentru a-l readuce pe fiul ei pe barcă, dar nu suficientă pentru a se salva”, a declarat șeriful Ayub.

Din cauza corpului descompus, autoritățile au trebuit să aștepte identificarea acestuia. Potrivit șerifului, trupul s-a umplut de gaz și s-a ridicat la suprafață după ce a fost blocat în vegetația foarte grea.

Naya Rivera a fost găsită moartă

Naya Rivera s-a născut pe 12 ianuarie 1987, în Valencia, într-o familie cu origini portoricane, afro-americane și germane.

Naya a jucat în mai multe reclame, iar înainte de vârsta de 10 ani a apărut în episoade din „The Fresh Prince of Bel-Air”, „Family Matters”, „Sinbad” şi „Baywatch”.

De asemenea, a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”. În 2018, Naya a divorțat de tatăl copilului său, actorul Ryan Dorsey.

Timp de cinci zile, Naya Rivera a fost căutată de scafandri și elicoptere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: