Redactia.ro
Home » Monden » Actriță cunoscută, dispărută în apele unui lac. Fiul ei de patru ani, găsit plutind în derivă

Actriță cunoscută, dispărută în apele unui lac. Fiul ei de patru ani, găsit plutind în derivă

Naya Rivera

Actrița Naya Rivera este dată dispărută. Cunoscută pentru rolul său din serialul Glee, femeia în vârstă de 33 de ani este de negăsit, după ce a plecat cu o barcă alături de fiul ei pe un lac din California.

Actrița Naya Rivera este de negăsit

Aceasta a plecat cu fiul ei pe lacul Piru din California, iar apoi barca a fost găsită de alți oameni veniți să se distreze. În ea se mai afla doar fiul vedetei, în vârstă de patru ani, care dormea.

Anchetatorii au fost imediat alertați, iar copilul le-a spus că mama lui a sărit în apă să înoate.

Acum, polițiștii iau în calcul ipoteza unui înec, mai ales că femeia nu s-a mai întors la barcă, deși trecuseră trei ore de când a plecat de pe barcă și și-a lăsat fiul singur.

Purtătorul de cuvânt al șerifului a explicat că în jurul orei 1 actrița și fiul ei au fost văzuți mergând în larg.

Polițiștii încă o caută pe actriță în apele râului

„La aproximativ trei ore după ce au părăsit docul, o altă barcă de pe lac le-a descoperit vasul care plutea în derivă cu copilul la bord, adormit”, a explicat acesta.

Oamenii respectivi au contactat autoritățile, care au venit la fața locului. Aceștia au început imediat căutările, dar până acum nu este nicio urmă de actrița din Glee.

„Toate datele ne arată că ea a intrat în lac. În acest moment vorbim doar de o căutare și asta e tot ce știm până la acest punct”, au mai transmis oficialii.

Băiatul actriței a fost cel care le-a dat câteva indicii anchetatorilor despre ce s-a întâmplat cu mama lui.

„Băiatul a spus că el a înotat alături de mama sa și că el s-a întors înapoi în barcă, dar mama lui nu. Copilul avea o vestă de salvare pe el și în barca mai era încă una, pentru un adult. Este o provocare să intervievezi un copil de patru ani”, au transmis oamenii legii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: