Redactia.ro
Home » Monden » Nea Mărin a vorbit despre problemele sale de sănătate. „Am scuipat sânge…”

Nea Mărin a vorbit despre problemele sale de sănătate. „Am scuipat sânge…”

Nea Mărin este mereu vesel și plin de energie, dornic să le pună la treabă pe vedetele care participă la emisiunile sale. În realitate însă, se pare că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, despre care a vorbit recent. Are simptome destul de grave și plănuiește să-și facă investigațiile necesare pentru a afla ce este în neregulă cu el.

Nea Mărin a vorbit despre problemele sale de sănătate. „Am scuipat sânge…”

În vârstă de 64 de ani, Nea Mărin a fost mereu un om muncitor și dornic să realizeze cât mai multe în viață. Pe lângă pasiunea sa pentru dans, a găzduit numeroase emisiuni la televizor, în care a demonstrat cât de importantă este pentru el munca. A muncit cot la cot cu vedetele pe care le-a avut alături și de cele mai multe ori a reparat greșelile făcute de acestea.

După o viață atât de activă, se pare că oboseala și zilele lungi de muncă și-au pus amprenta asupra organismului lui Nea Mărin. Recent a povestit despre un episod care l-a trimis direct la medic, deoarece ar putea ascunde probleme serioase de sănătate. Mai exact, a scuipat sânge, mărturisind că urmează să-și facă niște analize la plămâni. Nimeni nu a știut despre acest amănunt alarmant, mai ales că vedeta la ProTV a fost mereu foarte modestă cu viața sa personală.

,,Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plâmâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, a mărturisit Nea Marin în momentele acelea.

Problemele nu se opresc însă aici pentru Nea Mărin, deoarece s-a confruntat de-a lungul timpului și cu alte dificultăți de natură ereditară. A moștenit de la mama sa problemele la ficat, ceea ce înseamnă că organismul său nu elimină corespunzător grăsimile.

,,N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane am fost să îmi fac niște analize acum 20 de ani”, a menționat gazda de televiziune.

De sărbători, a făcut mici excese alimentare

În ciuda faptului că are toate motivele să fie îngrijorat, Nea Mărin continuă să aibă zâmbetul pe buze. Consideră că este în continuare foarte bine, dovadă fiind ultima emisiune pe care a realizat-o la televizor. A avut grijă de celebritățile care i-au fost alături și s-a asigurat că fac treabă bună, în stilul său specific.

Totuși, a mărturisit că perioada sărbătorilor de iarnă nu i-a făcut prea bine. El trebuie să urmeze un regim strict și să se abțină de la anumite alimente, cum ar fi carnea de porc, însă de Crăciun a făcut o excepție. S-a simțit minunat alături de soția și prietenii săi, așa că și-a permis să mănânce din preparatele tradiționale pe care le-a avut pe masă.

„Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe băieții aștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, a mai spus cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: