Redactia.ro
Home » Monden » „Nea Popa” din serialul „La Bloc” ascunde o poveste de viață tulburătoare: „Am jucat cu mama moartă în casă”

„Nea Popa” din serialul „La Bloc” ascunde o poveste de viață tulburătoare: „Am jucat cu mama moartă în casă”

nea popa

Tudorel Filimon, cunoscut și sub numele de „nea Popa” din serialul „La Bloc”, a povestit despre o experiență dramatică care l-a afectat profund. Actorul a vorbit și despre cele mai mari regrete ale vieții sale și despre lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar avea ocazia.

Tudorel Filimon a trecut printr-o situație cu adevărat dramatică

Tudorel Filimon a devenit cunoscut publicului prin rolul pe care l-a deținut în celebrul serial de comedie difuzat de PRO TV. Deși pe micul ecran a apărut întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Tudorel Filimon nu a fost scutit de probleme, iar unele dintre ele l-au marcat profund. În cadrul unui podcast, Tudorel Filimon a povestit cum a fost nevoit să urce pe scenă, deși mama sa murise doar cu câteva ore înainte și încă se afla în casă! Confesiunea actorului a fost una pur și simplu tulburătoare.

„Am jucat cu mama moartă în casă. Mama mea era moartă în casă. Acolo… Cum, mă, o las dimineață, o văd doar la cimitir, să fie groapa? A venit o mașină. M-a luat, m-a dus la Călărași. Am jucat comedie. Colegii jucau extraordinar de prost. Toți știau că murise mama. Domnule, m-am îmbrăcat, m-am întors acasă. Publicul a râs, că nu știa nimic. Astea sunt dure. 

Comedia pe care o faci ușor gândit iese bine. Comedia gândită iese bine și mie îmi place zona asta de suprarealism. Ionescu, Naum… ăștia. Cei care se strofoacă să facă comedie sunt strâmbi. Au gura într-o parte și picioarele împleticite. Întotdeauna trebuie să mergi pe sinceritate. Dacă ai impresia că ești comic, ești fraier. Trebuie să spună publicul că ai fost prea bun, dacă i-a plăcut”, a povestit Tudorel Filimon, în cadrul podcastului.

Cel mai mare regret al lui Tudorel Filimon

Actorul a vorbit și despre cele mai mari regrete ale sale. Cu siguranță, gândul care îl macină cel mai mult este faptul că nu a petrecut suficient timp alături de copiii săi, după ce a divorțat de prima lui soție, Codruța. După divorț a decis să se adâncească în muncă și a neglijat să acorde atenția necesară propriilor copii, iar această greșeală nu și-o poate ierta.

„Ca tată, știi care e chestia? Eu, cu serialul, fiind și despărțit de prima soție, de Codruța, copiii fiind în grija Codruței, nu am mai fost atent să mă ocup și eu, să fiu aproape.

M-am aruncat foarte tare în adâncul creației artistice. Acum când stau și privesc retrospectiv, îmi dau seama că trebuia să am mai multă grijă de copii”, a povestit Tudorel Filimon în cadrul aceluiași podcast.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: