Redactia.ro
Home » Știri » Neașteptat și macabru! Ce s-a găsit într-un bagaj rătăcit într-un aeroport

Neașteptat și macabru! Ce s-a găsit într-un bagaj rătăcit într-un aeroport

Neașteptat și macabru! Ce s-a găsit într-un bagaj rătăcit într-un aeroport

Iată ce au găsit polițiștii într-un bagaj rătăcit și lăsat nesupravegheat într-un aeroport internațional. Ce mesaj au transmis oamenii legii după ce descoperirea neașteptată pe care au făcut-o.

Ce s-a găsit într-un bagaj rătăcit într-un aeroport

Întâmplarea a avut loc recent într-un aeroport internațional major din SUA. Autoritățile au deschis un bagaj rămas nesupravegheat pe aeroportul DTW din Detroit. Totul a avut loc după ce proprietarii au rătăcit bagajul în timpul călătoriei, iar când a sosit în SUA, o verificare de rutină a angajaților Aeroportului Metropolitan Detroit a scos conținutul genții la iveală. Un obiect în formă de craniu, a spus Serviciul Vamal și de Protecția Frontierelor într-un comunicat de presă, relatează CNN.

Într-adevăr, în geantă fusese băgat craniul unui delfin tânăr, așa cum au stabilit ulterior specialiștii, a anunțat Serviciul Vamal și de Protecția Frontierelor (CBP) din SUA în comunicat.

„Săptămâna trecută, specialiștii în agricultură ai CBP (n.r. Serviciul vamal și de Protecție a Frontierelor din SUA) din Detroit au descoperit ceva finuț în timpul inspecțiilor bagajelor internaționale pierdute – un craniu de delfin. Craniul a fost predat la @USFWS pentru investigații suplimentare”, au scris aceștia pe Twitter, alături de o fotografie a craniului.

„Deținerea de obiecte din fauna sălbatică, în special cele ale animalelor protejate, este interzisă”, a declarat Robert Larkin, directorul portului din zonă, într-un comunicat. „Luăm în serios contrabanda cu animale sălbatice și lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri federali de la US Fish and Wildlife Service pentru a proteja animalele sălbatice și habitatele lor”.

Există restricții și cerințe în ceea ce privește importul și exportul anumitor pești, animale sălbatice și produse care provin din acestea – și nu este prima dată când autoritățile americane au confiscat ceva similar. În decembrie 2022, ofițerii CBP au confiscat oase de zebră și girafă pe Aeroportul Internațional Dulles din Washington. Femeia, care le-a avut în posesia ei, călătorea din Kenya, așa că păstrase oasele ca suveniruri, au spus autoritățile la acea vreme, a relatat Observator.

Neașteptat și macabru! Ce s-a găsit într-un bagaj rătăcit într-un aeroport
Foto: US Customs and Border Protection
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: