Redactia.ro
Home » Știri » Necazul lui Leonard Doroftei. A plecat defintiv din ţară? Fostul mare campion explică de ce a mers în Canada

Necazul lui Leonard Doroftei. A plecat defintiv din ţară? Fostul mare campion explică de ce a mers în Canada

Leonard Doroftei (48 de ani) a plecat împreună cu familia din ţară, în Canada. Au apărut zvonuri că fostul boxer s-a mutat definitiv acolo, din cauza problemelor financiare.

Leonard Doroftei a lămurit şi acest aspect: a transmis că este plecat doar în concediu. Acesta a spus că a mers cu copiii la Cascada Niagara, în Munții Stâncoși și să se vadă cu prietenii din Canada. De asemenea, a făcut un anunț important în ceea ce privește viitorul afacerii sale. Astfel, fostul mare campion mondial a spus va încerca să își pună afacerea pe picioare.

Leonard Doroftei a spus de ce nu mai merge afacerea cu barul din Plieşti. „Îmi merge greu cu afacerea, nu prea am clienți pentru că noua locație nu are vad. În plus, în zile de meci, se închide zona cu garduri, iar în local sunt obligat să nu servesc băuturi alcoolice. Asta este, mai trag de ea. Organizez evenimente, ele ne mai țin în viață„, a zis fostul pugilist pentru Libertatea, preluat de Digisport.

În 2017, Leonard Doroftei a fost înstiințat de autoritățile locale că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, acolo unde avea PUB-ul în care a investit o mare parte dintre banii câștigați în cariera de sportiv. Motivul? Clădirea unde se afla Pub-ul era clasată cu risc seismic ridicat. În acest context, „Moșu” a fost nevoit să își mute barul într-un spațiu de lângă stadionul „Ilie Oană”, însă profitul a scăzut dramatic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: