Redactia.ro
Home » Monden » Negociere de zile mari! Ce e dispus Pepe să îi dea Ralucăi în schimbul fetițelor

Negociere de zile mari! Ce e dispus Pepe să îi dea Ralucăi în schimbul fetițelor

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să nu se mai sfârșească. Cei doi soți își dispută acum atât averea pe care au strâns-o în timpul căsniciei, cât și dreptul asupra celor două fetițe. 

 

Ce e dispus Pepe să îi dea Ralucăi în schimbul fetițelor

Pepe este dispus să negocieze cu Raluca Pastramă. Cearta ar fi fost provocată de această dată de o proprietate pe care Pepe ar fi cumpărat-o de la părinții Ralucăi. Este vorba despre grădinița pe care cei doi o dețin împreună și care poartă numele celor două fetițe. Cu toate acestea, Pepe și Raluca Pastramă nu reușesc să ajungă la un acord în privința proprietății.

Pepe își iubește fetițele și le vrea aproape de el, motiv pentru care i-ar fi propus Ralucăi să facă următorul pact. Artistul i-ar fi propus să îi dea grădinița și un autoturism în valoare de 70.000 de euro, iar fetițele să rămână la el. Raluca nu a fost deloc de acord cu această propunere. Din această cauză, Pepe ar fi convocat adunarea AGA (Adunarea Generală a Acționarilor) și ar fi dat-o afară pe Raluca din poziția de manager. Însă, asta nu este tot. Artistul i-ar fi cerut Ralucăi să îi plătească lunar ratele la bancă.

Raluca nu a ezitat și a reacționat în urma acțiunilor soțului ei. Bruneta a contestat în instanță acțiunea soțului ei. Nu se știe decizia luată în acest caz. Raluca Pastramă își dorește să păstreze grădinița, mașina, dar și fetele, variantă care îi displace total artistului.

Însă, Pepe vrea să își recupereze investiția. Deși artistul n-ar avea nicio legătură în acte cu grădinița, cea care apare ca fiind unic proprietar este Raluca, Pepe consideră că are dreptul la o parte din grădiniță. Artistul  consideră că are dreptul la o parte din această proprietate pentru că ar fi cumpărat proprietatea chiar de la familia soției lui. La vremea respectivă, artistul ar fi luat și un credit în valoare de 200.000 de euro și ar fi investit alți 400.000 de euro pentru amenajarea proprietății. Însă, proprietatea care trebuia să le aducă încasări, le-a adus doar pierderi.

Deși erau entuziasmați de această investiție, la început, cei doi soți par să fi ieșit pe minus. În primul an grădinița nu a funcționat, iar în ultima perioadă, proprietatea ar fi înregistrat pierderi foarte mari, scrie cancan.ro.

,,M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii’, spunea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

Pepe și Raluca Pastramă au și un salon de înfrumusețare, în care ar fi investit nu mai puțin de 100.000 de euro. Salonul este închis în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, însă, este administrat tot de Raluca.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: