Redactia.ro
Home » Știri » Nelson Mondialu a ajuns la sapă de lemn? Interlopul cerșește bani de la fani pentru termopane

Nelson Mondialu a ajuns la sapă de lemn? Interlopul cerșește bani de la fani pentru termopane

Nelson Mondialu pare că are probleme cu banii, dar și cu fanii! Interlopul a stârnit un val de reacții, după ce a început să ceară bani fanilor săi virtuali, ca să își pună termopane.

Nelson Mondialu și-a scandalizat fanii după ce a început să le ceară bani pentru casa sa pe care urmează să o construiască lângă Cluj. În cel mai recent clip video postat pe Internet, celebrul interlop clujean i-a rugat pe internauți să facă donații pentru a-și pune termopane și țiglă la vila de la Cluj.

Nelson Mondialu a ajuns la sapă de lemn? Interlopul cerșește bani de la fani

Nelson Mondialu pare că are probleme cu banii, imediat ce a început să-și construiască o vilă în localitatea Ciurila, lângă Cluj-Napoca. Celebrul interlop s-a gândit chiar să ceară ajutorul prietenilor săi virtuali. Așa se face că a început să-și bombardeze cu mesaje admiratorii.

Are nevoie de bani pentru geamuri și țiglă pentru vila de lângă Cluj, așa că le oferă fanilor lui toate modalitățile de a-l putea susține, cum ar fi chiar conturi bancare pe numele său real, adică Pop Nelson Simone.

Nelson Mondialu, peste 600.000 de abonați pe YouTube

Apelul lui Nelson Mondialu nu prea i-a înduioșat pe fanii celebrului interlop clujean. Ba maim ult, mulți l-au acuzat că a ajuns cerșetor.

”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?”, ”A apărut o nouă specie de interlop…. interlopul cerșetor!”, ”Du-te d***lui la muncă, că ești ditamai huiduma. Nu mai trăi de pe spatele altora, tu și familia ta”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Nelson Mondialu.

Și tot acest val de reacții vine după ce Nelson Mondialu, care nu a avut în viața sa un loc de muncă, se mândrește online că a furat din magazine și a înșelat lume în trecut. Cu toate acestea, Nelson Mondialu are fani cu carul! Doar pe contul de Youtube, celebrul interlop din Cluj are peste 617.000 de abonați.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: