Redactia.ro
Home » Monden » Nelson Mondialu, surpriză de proporții. ”O să avem două fetițe frumoase”

Nelson Mondialu, surpriză de proporții. ”O să avem două fetițe frumoase”

Soția lui Nelson Mondialu, Lisa, s-a întors acasă, iar lucrurile par să meargă mai bine ca niciodată. Cei doi vor deveni părinți de gemeni, în scurt timp. 

 

Nelson Mondialu, tată de fete

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a făcut un anunț de zile mari. Nelson și-a rezolvat problemele pe care le avea cu soția sa.. Mai mult, cei doi vor deveni părinți, în doar câteva luni.

Liana ar fi însărcinată cu gemeni, potrivit unui mesaj postat pe Youtube. Nelson  a dezvăluit și sexul copiilor și este mai entuziasmat ca niciodată. Se pare că Livian va mai avea două surori, peste câteva luni. Însă, nu se știe dacă este o glumă din seria celor care l-au consacrat pe Nelson Mondialu sau dacă va deveni, serios, din nou tătic.

”OCONASA GRAVIDA CU FETELE MELE! DA OAMENI BUNI MNINUNEEE!! O SA AVEM DOUA FETITE FRUMOASE. TRAIASCA REGINELE MELE FETELE MELE!!”, a scris Nelson Mondialu în dreptul unui clip pe care l-a postatpe contul de Youtube.

Vestea că cei doi vor deveni din nou părinți i-a luat prin surprindere pe internauți. Mai ales că, în urmă cu ceva timp, Liana și Nelson Mondialu s-au certat, iar soția acestuia a părăsit căminul conjugal. Întreaga ceartă dintre cei doi ar fi pornit la o cină în familie, când Nelson s-a arătat nemulțumit de mâncarea pe care soția i-a pregătit-o. Liana s-a supărat pentru faptul că nu îi este apreciat efortul, de aici pornind o întreagă ceartă.

,,Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) Nu știi să faci, degeaba te uiți! Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră! Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic. Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson, la acel moment.

Liana s-a arătat profund nemulțumită, la acel moment, de atitudinea soțului ei, și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Livian, copilul celor doi, a fost prezent la întreaga scenă și l-a avertizat pe tatăl său că femeia va pleca de acasă.

”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, l-a anunțat Livian pe tatăl său.

Nelson Mondialu a fost pus pe șotii chiar și în acel moment și a tratat întreaga scenă cu umor. ”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil…”a spus, amuzat, Nelson.

Nelson Mondialu și Liana au o poveste de dragoste mai neobișnuită. Tatăl lui Livian avea 30 de ani atunci când a cunoscut-o pe Liana, care era minoră și împlinise doar 16 ani.

Nelson a fost închis pentru furt și mai fusese căsătorit încă o dată, înainte de a o cunoaște pe Liana, motiv pentru care nu a fost pe placul părinților fetei.

”Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem. Dar normal că ne vedeam pe ascuns! Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu intru la pușcărie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar într-o seară, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria. Au fost probleme la graniță, că ea era minoră, dar m-am descurcat eu, chiar dacă nici bani nu prea mai aveam, că-i pierdusem pe toți la jocuri electronice. Mașina o accidentasem grav, dar mi-am vândut geaca și aveam 100 de mărci. Așa am plecat noi în Ungaria, unde ne-am făcut o viață și am strâns bani frumoși”, a povestit Nelson, în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: