Redactia.ro
Home » Monden » Nelu Vlad, solistul trupei ”Azur”, infectat cu coronavirus. În ce stare este artistul

Nelu Vlad, solistul trupei ”Azur”, infectat cu coronavirus. În ce stare este artistul

Un alt artist cunoscut a fost confirmat cu noul coronavirus. Nelu Vlad, solistul trupei ”Azur”, a fost infectat cu noul coronavirus. 

 

Care este starea de sănătate a artistului

 

Solistul trupei ”Azur”, invitat telefonic în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, a declarat că a fost infectat cu virusul și că timp de 15 zile a stat numai în pat.

Solistul a povestit cum a fost întreaga perioadă. Nelu Vlad susține că nu a întâmpinat dificultăți și, crede că, într-o zi, fiecare va ajunge să aibă virusul.

Artistul s-a declarat mulțumit de sistemul sanitar românesc și de modul în care a fost tratat de cadrele medicale. Cântărețul a avut o formă ușoară de coronavirus. ”Vreau să-i asigur pe toți românii, pe toți colegii noștri, să nu se sperie, pentru că e totuși ceva suportabil, ceva la care se pare că suntem condamnați să trecem aproape toți. Nu vă faceți griji, nu vă speriați, mai ales că, sistemul sanitar, cel puțin mie, mi s-a părut extraordinar de bine pus la punct și nu am mai avut o grijă în plus. În rest sunt foarte bine, încerc să mă refac. 15 zile am stat numai în pat”, a adăugat Nelu Vlad.

 

Care au fost primele simptome

 

Artistul a vorbit despre primele simptome cu care s-a confruntat. Primul simptom a fost o usturime resimțită pe căile respiratorii. Artistul a descoperit în cadrul unui control de rutină că este infectat cu noul coronavirus. ”Primele simptome se cunosc deja. Mă usturau căile respiratorii. M-am trezit la 1 noaptea, am luat antibiotic și când m-am dus după 3 zile pentru niște analize de rutină pe care le fac la sfârșit de an, m-am dus deja cu o formă ușoară. Și așa am dus-o pe toată. A fost o formă ușoară”, a mai spus cântărețul.

Nelu Vlad nu-și explică de unde a contactat virusul, deoarece a respectat toate măsurile sanitare. Medicii i-au spus că nu există șanse să-l contacteze din nou, deoarece corpul lui este sănătos și deja s-au format anticorpi. Mai mult, solistul trupei ”Azur” susține că multe persoane sunt infectate, însă, nu știu asta.

”Medicii mi-au spus că am șanse să nu-l mai contactez așa ușor, pentru că am un corp sănătos și deja s-au format câțiva anticorpi. Ce-i drept, trebuie să mă și păzesc, că na, orice răceală, orice viroză înseamna, de fapt, COVID. Sunt sigur că o mulțime de oameni îl au și umblă cu el și nu știu. Habar nu am unde am contactat virusul”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: