Redactia.ro
Home » Știri » Nepăsarea părinților față de copii! Ce reacție a avut o mamă, când a aflat că fiica ei se droghează la școală: „Îmi urmăriți mie copilul la baie?”

Nepăsarea părinților față de copii! Ce reacție a avut o mamă, când a aflat că fiica ei se droghează la școală: „Îmi urmăriți mie copilul la baie?”

Câte note trebuie să aibă elevii până la finalul modulului 2. Ce se va întâmpla cu cei care nu au note

În ultima vreme a luat amploare fenomenul drogurilor în școli și pare că lucrurile scapă deja de sub control. Mai multe unități de învățământ au fost luate în vizor și zeci de elevi au ajuns la audieri, dar se pare că pe părinții lor nu îi deranjează. O femeie a luat-0 la rost pe profesoara care a anunțat-o că fiica ei se droghează.

Reacția șocantă a unei mame când află că are o fiică consumatoare

Acțiunea „Droguri în licee” sau „Medusa”, cum a fost numită de polițiști, continuă. Au fost făcute investigații la mai multe licee din București, Suceava sau Bacău și zeci de elevi au fost duși la audieri și chiar s-au găsit substanțe interzise asupra lor. Despre un elev de clasa a 12-a s=a aflat că era dealer, în timp ce alții au rămas doar nivelul de consumatori.

De la ProTV aflăm că toate cadrele didactice tac și nu își asumă ce se întâmplă în școli și doar unul a ales să vorbească. Andreia Bodea, directorul de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale București, a dezvăluit că în unitatea școlară pe care o conduce au loc fapte nepotrivite, dar inițiativa ei nu a fost înțeleasă de toată lumea.

Femeia a bănuit că o elevă fumează în baie și bănuiala i-a fost confirmată de mirosul neplăcut care venea din încăpere.

„Cutăriță e în toaleta de la etajul 2, nu iese de un sfert de oră și miroase a acru. A ieșit după vreo 20-25 de minute, nu se ridica niciun fum. A zis – „doamna directoare, o sun pe mama”, spune femeia.

Conducătoarea liceului a decis să anunțe familia tinerei, dar acolo s-a lovit de nepăsarea mamei. Femeia nu a acceptat ideea că fiica ei ar fi în stare de așa ceva și a acuzat conducerea că îi urmărește fiica la baie.

„Dar dumneavoastră nu aveți altă treabă decât să îmi urmăriți mie copilul la baie? Până nu aveți vreo dovadă, nu stăm la discuții. ”, a povestit Andreia Bodea pentru ProTV.

Elevii recunosc că se droghează

Fenomenul drogurilor ia amploare și situația este tot mai greu de controlat. Elevii deja nu se mai feresc și recunosc că în școlile lor găsesc „marfă” și, dacă nu consumă chiar în unitățile de învățământ, o fac în apropierea acestora, în locuri pe care ei le consideră sigure și ferite de oameni.

„Fumam de obicei după ore când ieșeam de la liceu, în spatele blocurilor. Știam locurile ferite de ochii oamenilor. În perioada liceului dădeam în jur de 70 de lei pe gram și era mai greu și mai riscant să procur, însă acum e mai simplu”, a mărturisit un tânăr pentru aceeași sursă.

Cazul nostru a ajuns și peste hotare, unde un grup de elevi s-a asigurat că lasă impresie bună. Mai exact, 12 elevi, plecați cu o profesoară în Macedonia într-un schimb de experiență, au fost trimiși înapoi în România. Totul s-a datorat din cauza faptului că în camera de hotel a unui băiat de clasa a X-a au fost găsite droguri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: