Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul lui Florin Salam cântă în corul bisericii. Serghei este fratele mai mic al lui Adrian Petrache de la X Factor

Nepotul lui Florin Salam cântă în corul bisericii. Serghei este fratele mai mic al lui Adrian Petrache de la X Factor

Florin Salam s-a pus pe construit blocuri. Câți bani cere pentru un apartament

La asta nu te-ai fi așteptat! Nepotul lui Florin Salam îi moștenește talentul pe care îl arată lumii la biserică. Serghei merge mereu când este slujbă și cântă în corul bisericii. Iată ce spune fratele său mai mare despre el.

Shergei este fratele mai mic al concurentului X Factor Adrian Petrache

Nepotul mai mic al lui Florin Salam, pe numele lui Serghei are 9 ani și îi mpștenește talentul artistului. Serghei este fratele mai mic al talentatului Adrian Petrache, cel care a făcut parte din echipa Loredanei Groza la X Factor și a ajuns până în finala emisiunii. Nu multă lume știe faptul că familia lui Florin Salam nu este doar înzestrată cu un talent aparte în zona muzicală, ci sunt niște oameni foarte credincioși.

Serghei, fiul surorii mai mari al marelui artist Florin Salam, merge duminică de duminică la biserică și cântă alături de colegii de cor și preot la fiecare slujbă. Băiatul este foarte apropiat de Dumnezeu și încântă enoriașii cu talentul său. Serghei mai are patru frați și studiază cu mare plăcere pianul.

Eu am patru frați. La mine nu se întâmplă niciodată să nu fie cineva acasă. Nu există să fiu singur. Oriunde sunt, eu sunt cu ei. Dacă face vreunul vreo prostie, ne atragem atenția unul altuia. Deși sunt fratele cel mai mare, și eu mai fac tâmpenii. Ei mă ceartă foarte mult cu muzica, pentru că se pricep mult mai bine decât mine la asta. Eu am niște frați foarte talentați. Nu spun asta doar pentru că sunt frații mei, o spun pentru că așa este. Unul dintre ei, Alexandru Stoian, a fost la un concurs la Filarmonica din Berlin și a câștigat premiul întâi acolo.

Fratele meu, Fabi, un băiat foarte talentat. El cântă la pian foarte bine, cântă și la chitară foarte bine și a învățat singur. Pe mine m-a învățat bunicul meu, m-am mai uitat și la tutoriale, el a învățat singur, fără ajutorul nimănui. E un băiat foarte talentat și foarte muzical, îi place să și compună. Sora mea cântă la vioară și cu vocea. Și fratele nostru mai mic, Serghei, are o problemă: e talentat, cântă, are ureche muzicală foarte bună dar nu prea-i place să muncească. E și mititel, are 8 ani, l-au înscris și pe el la ”Lipatti”, la pian”, a spus Adrian Petrache în cadrul unui interviu.

sursa foto: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: