Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul lui Gigi Becali s-a cununat religios. Lucian Becali și Iulia Florescu și-au oficializat relația

Nepotul lui Gigi Becali s-a cununat religios. Lucian Becali și Iulia Florescu și-au oficializat relația

GALERIE FOTO (5) Nepotul lui Gigi Becali s-a cununat religios. Lucian Becali și Iulia Florescu își oficializau relația

Nepotul lui Gigi Becali s-a cununat religios. Lucian Becali și Iulia Florescu își oficializau relația la Primăria Vountari, la finalul lunii august.

Nepotul lui Gigi Becali s-a cununat religios. Lucian Becali și Iulia Florescu și-au oficializat relația

Lucian Becali și Iulia Florescu își oficializau relația la Primăria Vountari, la finalul lunii august. De mare petrecere nu a fost vorba atunci, invitații, rudele și cei mai apropiați prieteni așezându-se la masă pentru câteva ore, timp în care au ciocnit un pahar de șampanie în cinstea tinerilor îndrăgostiți. Acum a venit rândul cununiei religioase și a petrecerii de vis organizată din timp de nepotul favorit al lui Gigi Becali.

Lucian și Iulia, alături de nași, membri ai familiei, dar și prieteni dragi, s-au cununat religios la biserica Sfântul Spiridon, din Capitală. Cei doi și-au pregătit prețioasele verighete pe care speră să le poarte pe degete până la sfârșitul vieții. La scurt timp după ceremonie, întreg alaiul s-a retras la un restaurant cunoscut din București, unde va avea loc marea petrecere a nunții.

Gigi Becali a fost personajul-cheie la cununia civilă

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali, renunța la burlăcie pe 26 august, atunci când s-a căsătorit cu Iulia, aleasa inimii sale. Iulia Florescu și Lucian Becali au fost însoțiți, în fața primarului Florentin Pandele, care a oficializat cununia civilă, de nașii lor, dar și de invitați cu nume grele, rude și prieteni, între care Gigi Becali și fetele lui, Tache și Cepi, verii mirelui, Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, Bogdan Ivanov, Găbiță Pavel sau Vasile Geambazi. Oameni de nădejde care le-au urat, în primul rând, casă de piatră celor doi îndrăgostiți, dar și sănătate și ”la mulți bani”! Pupături, zâmbete sincere.

Nepotul lui Gigi Becali s-a cununat religios. Lucian Becali și Iulia Florescu își oficializau relația

După ce au ieșit de la Primărie, alaiul a ajuns la restaurantul Adamo din Herăstrău, unde urma o  petrecere restrânsă. Discret totul. Fără prea mult tam-tam, muzica în surdină și șoapte la masa pe care s-au așezat mâncărurile alese și băuturile fine. Gigi Becali avea să fie și cel mai în formă nuntaș! Așa cum s-a întâmplat la mai toate evenimentele la care a luat parte patronul FCSB. A făcut-o și la cununia civilă, dar și la restaurant, în timpul discretei petreceri, ascunsă de copacii din Herăstrău. Deși cu umărul stâng imobilizat după o operație la tendon, latifundiarul din Pipera a făcut puțintel show, iar invitații nu și-au putut stăpâni râsetele, scrie cancan.ro.

De altfel, Gigi Becali a fost și cel care a prezis evenimentul de joi. Se întâmpla la nunta Teodorei, fata lui Gigi, când latifundiarul i-a spus lui Lucian, care o ținea pe Iulia de mână. “Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, spunea Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: